Gastronomia i Vins / Restaurants / Mediterrània / AMAR BARCELONA
  • AMAR BARCELONA

  • AMAR BARCELONA

  • AMAR BARCELONA

  • AMAR BARCELONA

  • AMAR BARCELONA

AMAR BARCELONA

Amar Barcelona, el nou restaurant d'El Palace Barcelona i Raza Zafra neix de la voluntat de l'emblemàtic hotel, que el 2022 fa 103 anys, i del carismàtic xef de personalitat aclaparadora, d'apostar per un model en què història i modernitat evolucionin en paral·lel .
El restaurant pren el nom de l´amor per la ciutat del cinc estrelles més antic de Barcelona, així com de la passió de Zafra pels productes del mar. I és que estimar Barcelona és estimar el mar, el Mediterrani, les nostres cultures i tradicions.

L´eix vertebrador de la cuina d'Amar Barcelona és el producte. Es tracta de trobar el luxe al prestigi dels ingredients, la qualitat de la cocció, el confort de l'espai i l'elegància d’ El Palace Barcelona, però amb un toc fresc, jove, renovat, que flueix i que no pesa al que la gaudeix. Amb la gestió d'aquest nou restaurant, Rafa Zafra vol “aportar una cuina honesta, basada en la qualitat del producte, apostant per la casualització del luxe en un entorn únic i elegant”.

La carta porta el segell de Rafa Zafra, així com el del seu amor pels productes del mar, amb productes fetitxe per a Zafra com el caviar i les ostres, però també amb picades d'ullet als clàssics que van formar la carta del que fos el Ritz de Barcelona, avui El Palace Barcelona, o a la cuina tradicional catalana. Les coccions van des del cru al marinat, sense oblidar salaons, vapor, fregits i guisats fins a arribar a la part més extensa de la proposta, protagonitzada per les brases.

També us pot interessar