Enjoy Barcelona / Blog Enjoy Barcelona / En família / De museus amb els petits

De museus amb els petits 15/10/2018

Pot ser que nens i museus siguin dues paraules que, igual que l'aigua i l'oli, siguin impossibles de barrejar per molta voluntat que hi poseu. No obstant això, Barcelona ofereix museus ideals per visitar amb els vostres fills i, el més important, on tota la família aprendrà coses noves sense deixar de divertir-se. Siguin quines siguin les vostres inclinacions personals, hi ha un (o molts museus) que us encantaran.

Per als esportistes

L'esport es pot viure de moltes maneres i a Barcelona en sabem un munt d'això. Al Camp Nou Experience , descobrireu per què el Barça és "més que un club", i al Museu Olímpic i de l'Esport podreu experimentar l'esport com mai abans gràcies als espectaculars simuladors.

La Pedrera

Per als amants de la ciència i la natura

Al Museu de la Ciència Cosmocaixa, la ciència és tan divertida com sorprenent. Les instal·lacions, exposicions i tallers fan que aprendre sigui tota una aventura. Al Museu de les Ciències Naturals, els nens més "bitxers" podran trobar respostes a moltes de les seves preguntes i, per què no dir-ho, molts pares podran respondre amb més seguretat. Passejar pel Jardí Botànic és una forma deliciosa de descobrir un gran nombre d'espècies vegetals de clima mediterrani que constantment es renoven.

Per als artistes en potència

Si Picasso ja els deixa sense parla, visitar el Museu Picasso serà tota una experiència creativa... i molt didàctica, ja que disposen d'audioguies especials per a nens. La història de l'art a Catalunya es remunta mil anys enrere al Museu Nacional d'Art de Catalunya. I al CaixaForum, l'art modern i contemporani es viu amb dinamisme gràcies a les activitats familiars. Si els vostres fills, nebots o nets tenen una sensibilitat artística i dibuixen fins i tot en tovallons, l'espai d'art PlomGallery és una opció perfecta per viure una experiència plena de colors.

Museu de la Ciència Cosmocaixa

Per als qui no se sorprenen fàcilment

Ja teniu pla si voleu que els vostres fills es quedin amb la boca oberta. Al Museu dels Autòmats del Tibidabo, els ninots mecànics antics i moderns us estan esperant, i al Museu de la Cera alternareu amb més de 300 personatges de la història i del món de la ficció.


Per als qui tenen ànima d'historiadors

Al Museu d'Història de la Ciutat de Barcelona, a la plaça del Rei, us sentireu com Indiana Jones visitant els més de 4.000 m2 de restes arqueològiques i el conjunt monumental que es remunta al segle XI. I al Museu d'Història de Catalunya aprendreu la història de Catalunya d'una forma interactiva i innovadora.

Per als qui volen alguna cosa diferent

Museu de la Xocolata

El museu més dolç que podeu visitar és el Museu de la Xocolata: un recorregut per la història i les propietats d'aquest deliciós menjar amb tallers i activitats que us deixaran, sens dubte, bon gust de boca. Si el vostre fort és la música, al·lucinareu al Museu de la Música tant amb els instruments emblemàtics i únics com amb la sala d'interactius on podreu tocar lliurement. I els amants de les aventures, se sentiran autèntics capitans de fragata al Museu Marítim... i sense marejar-se!

Com veieu, cada visita a un museu amaga en realitat una aventura per compartir amb tota la família. Ja sigui centrada en l'art, la història, la ciència, l'esport o les humanitats, trobareu diverses opcions que no podreu (ni voldreu) perdre-us.

També us pot interessar