Enjoy Barcelona / Blog Enjoy Barcelona / De temporada / Viviu els colors de la tardor a Barcelona i les rodalies

Viviu els colors de la tardor a Barcelona i les rodalies 27/9/2017

Un mestre de l'ús del color, Tolouse-Lautrec, va dir una vegada que la tardor és la primavera de l'hivern. Aquesta estació és una font d'inspiració i bellesa que Barcelona i les rodalies mostren en tot l'esplendor.

Els parcs de la ciutat i el seu pulmó verd, Collserola, reflecteixen amb tot luxe de detalls aquest canvi de colors de la natura. Daurats i ocres tenyeixen els arbres i camins, i les fulles formen una catifa que en trepitjar-la ens recorda amb el so que la terra tanca els ulls perquè nosaltres despertem a una nova etapa.

Vinyes Codorniu

Sens dubte el bosc és el paisatge que millor reflecteix l'arribada de la tardor. Passejar per les zones arbrades de Collserola o acostar-se a la propera Serra del Montseny, un lloc ple d'encant amb arbres centenaris, rius i senders que travessen racons de conte, pot ser una bona idea. Potser fins i tot trobeu bolets! I si no esteu molt segurs de per on començar a buscar-los, podeu adherir-vos a una activitat programada per explorar la naturalesa i gaudir d'aquesta pràctica tan arrelada en la cultura catalana.

Vinyes Codorniu

La tardor es pot contemplar passejant i també en bici. Hi ha moltes rutes pensades per pedalar entre paisatges molt diversos com per exemple entre vinyes, que en aquesta època mostren els ceps nus després de la verema. I si voleu alguna cosa encara més original, què tal descobrir l'entorn del Monestir de Montserrat a cavall?

Globus
Si a l'estiu el verd és el color predominant, a la tardor els paisatges es converteixen en una simfonia de marrons. Voleu veure'ls tots alhora? Llavors una bona idea és fer-ho a vista d'ocell. Muntanyes, llacs, boscos, prats i pobles són els protagonistes d'una travessa en globus pel Montsec i Mont-rebei que segueix el curs del riu Noguera Ribagorçana.

Les muntanyes són testimoni mut però intens del canvi d'estació, i el Pirineu català és sens dubte una bona opció per anar a gaudir de la tardor. Descobriu tot el que hi podeu fer.

Amb un clima encara benigne i un munt de propostes per a tots els gustos, com veieu la tardor és una estació de postal per viure, en i des de la ciutat de Barcelona. Una experiència per recordar!

També us pot interessar