Enjoy Barcelona / Blog Enjoy Barcelona / BCN Life / Barcelona a vista d'ocell
  • Mirador de l'Alcalde. Parc de Montjuïc

  • Mirador de Torre Baró

Barcelona a vista d'ocell

La millor manera d'admirar la bellesa integral d'una ciutat és des de les altures. I és aquí on Barcelona es mostra en tota l'esplendor. Situada en una plana envoltada de serres i petits cims, la privilegiada geografia dóna recer a múltiples miradors que la converteixen en un regal per als ulls més curiosos. Hi fem un cop d'ull?

Per a gustos, miradors

Barcelona és una ciutat a la qual li encanta mirar-se a ella mateixa. És per això que hi aneu de dia o de nit, sols o acompanyats, a la recerca de pau o sense renunciar al bullici urbà, trobareu sempre a prop un lloc elevat des del qual redescobrir la ciutat.

Si busqueu la icònica imatge de Barcelona estenent-se cap al mar, veureu totes les vostres expectatives complertes al Mirador de Sarrià. Una visió que no s'assembla gens a la panoràmica de la Barcelona més coneguda és la que Torre Baró ofereix als amants de la natura. A Barcelona comparteixen espai els jardins, estanys i escultures de l'espectacular Mirador de l'Alcalde; amb la imponent Torre de Collserola, símbol de l'avantguardisme, els 560 metres de la qual sobre el nivell del mar la converteixen en el punt més alt de la ciutat. A la secció Miradors del web trobareu tota la informació necessària per conèixer la ciutat des de tots els angles i perspectives.

Colom

Terra a la vista!
Un dels més icònics, tant per la simbologia com per la immillorable ubicació, és el famós mirador de Colom. Coronant el final de la Rambla, a tocar del mar, la figura del descobridor ofereix una impressionant visió 360º de la Barcelona en què va desembarcar després del viatge a Amèrica. A 60 metres d'altura, la Catedral, Santa Maria del Mar, el Port Olímpic o el castell de Montjuïc es mostren com si mai abans els haguéssiu vist.

Park Güell

Des dels ulls de Gaudí
I posats a buscar nous punts de vista, quin millor guia que un visionari? Us convidem a què ens seguiu a través de la ruta de miradors més màgica de la ciutat.
Comença en un lloc que és molt més que un mirador, però posats a gaudir, per què no fer-ho també de les vistes? I és que el Park Güell ofereix diferents punts des dels quals admirar la ciutat com el Turó de les Tres Creus, un monument inspirat en les construccions prehistòriques que us portarà a 183 metres d'altura; o la panoràmica dels bancs ondulants fets de trencadís, una de les postals més recurrents de Barcelona que enquadra la ciutat amb les torres de la Vila Olímpica i el blau de la Mediterrània.

Ja de baixada és moment de ratllar un altre must de Barcelona. I és que cap visitant que es preï pot passar per alt l'obra mestra de Gaudí. Un cop acabada, la Sagrada Família farà 170 metres des de la torre principal i serà el punt més alt de Barcelona, però de moment podeu pujar en ascensor a algun dels pinacles existents per gaudir de la visió 360º més cèntrica i neta de la ciutat.

Pedrera

I abans de tancar els ulls fins demà, regaleu-los fantasioses vistes des de La Pedrera. A l'última planta podreu jugar a descobrir sinuoses formes i figures fantasmagòriques darrere de les més de 30 xemeneies. Un veritable jardí escultòric que, des dels miradors estratègicament dissenyats, enfocarà els vostres ulls cap a un passeig de Gràcia completament nou o una Sagrada Família cisellada per la il·luminació nocturna.
Podríem seguir explicant-vos tot el que hem vist amb Barcelona als nostres peus, però només hi ha una forma d'experimentar-ho: veniu, pugeu al punt més alt i viviu la ciutat amb els vostres propis ulls.


També us pot interessar