Enjoy Barcelona / Blog Enjoy Barcelona / BCN Life / Nit de museus, art sota la llum de la lluna

Nit de museus, art sota la llum de la lluna 01/04/2015

La lluna de Barcelona és testimoni de milers de nits màgiques. Encara que, segurament, si li preguntéssiu a ella sobre La Nit dels Museus, respondria que té un conjur especial, un magnetisme molt difícil d'explicar que la transforma en una d'aquestes nits que ningú, tingui l'edat que tingui, s'hauria de perdre.

La primera Nit dels Museus es va anomenar "Llarga Nit dels Museus" i va tenir lloc a Berlín. Va ser un èxit i va tenir una acollida increïble entre els ciutadans. A poc a poc, ciutats com París, Madrid i Londres es van anar sumant a aquesta nova tendència cultural que actualment té lloc a més de quaranta països.

Una nit llarga, molt llarga, perquè sempre coincideix amb el dissabte anterior al Dia Internacional dels Museus (DIBA) que sempre té lloc un diumenge de maig. El millor és consultar al web quin programa ofereix cada any per no perdre's una de les festes culturals més grans del món.

El millor de tot és que més de setanta centres de Barcelona i rodalies se sumen a la iniciativa obrint les portes fins a la matinada. L'entrada és gratuïta en tots els centres i museus, encara que cada un té la seva pròpia cartellera, oferta cultural i horaris. Així que si la vostra visita a la Ciutat Comtal coincideix per aquestes dates, esteu més que convidats a deixar-vos encisar per l'art sota la llum de la lluna.

També us pot interessar