Enjoy Barcelona / Blog Enjoy Barcelona / De temporada / Barcelona estrena Nadal
  • Barcelona estrena Nadal

Barcelona estrena Nadal

L'espectacle que il·luminarà Barcelona

Nadal Passeig de Gràcia

L'enllumenat de Nadal de Barcelona es posa de llarg aquest any amb un nou disseny que posa de relleu la qualitat creativa de la ciutat. Els llums de la plaça de Catalunya, els de la Gran Via de les Corts Catalanes i els del carrer d'Aragó seran els primers que brillaran sota aquest nou projecte. No us perdeu la celebració d'encesa de llums el proper 24 de novembre, que estarà amenitzada per un espectacle en reconeixement a la llum de la ciutat i a les seves persones a través de trenta minuts i set escenes que recorren el comerç, els veïns, la joventut i la creativitat de Barcelona. Tot, amb un brindis de teatre, circ i música en directe que ens encendrà l'esperit nadalenc.

Amb el Barcelona Christmas Tour podreu seguir, bombeta a bombeta, la il·luminació de la ciutat amb un recorregut nocturn a bord d'un autobús de doble pis pels principals carrers il·luminats de la ciutat. Poseu-vos còmodes i deixeu que se us il·luminin les cares!

La gran festa del Nadal

La plaça de Catalunya i la plaça de la Universitat seran dos grans epicentres on, del 18 al 30 de desembre, tindran lloc un munt d'activitats obertes a tothom i disposades a fer-vos viure el Nadal des de la diversió, la música, el circ, l'art i els records.

D'una banda, a la plaça de Catalunya us esperen matins familiars amb estacions de temàtica variada en què la canalla explorarà i experimentarà; concerts per fer moure el cos a tota la família; tardes d'arts escèniques i circ; música en directe de la mà de les veus femenines del moment; cinema i una pel·lícula, "Tants Nadals", que ens farà viatjar fins a diversos Nadals a Barcelona i que comptarà amb una banda sonora interpretada en directe.

D'altra banda, a la plaça de la Universitat ens espera Bon(s) Nadal(s), una instal·lació nadalenca, tecnològica i participativa on es proposa als vianants una interacció amb l'espai que permetrà construir un vers de Nadal col·lectiu.

Nadal Plaça Catalunya

Sons i ritmes nadalencs

Si hi ha un element que no falta mai en aquesta època de l'any (a més de les neules i els torrons), aquest és la música. La música forma part del Nadal i és aquell ingredient que ens uneix i ens omple el cor d'esperit nadalenc amb uns simples acords. És per això que, durant el període nadalenc podreu gaudir d'una oferta musical de diversos estils i en indrets molt diferents: una programació amb més de 100 actuacions en directe i gratuïtes per tot arreu amb jazz, nadales, versions...; el Sónar, el Primavera Sound i el Cruïlla, han avançat els regals de Nadal i han proposat un total de 10 artistes que, segons ells, defineixen Barcelona i n'han de ser banda sonora en un còctel d'estils musicals; peces de música clàssica i lírica al Gran Teatre del Liceu, el Palau de la Música Catalana i L'Auditori. I també mourem el cap i el cos amb les actuacions que ens brindaran les principals escoles de música de Barcelona.

Un estel de Nadal

Nadal Sagrada Família

I per a més novetats, un estel de Nadal de 12 puntes que coronarà la torre de Maria de la Sagrada Família per guiar els nostres passejos per la ciutat. I és que els 138 metres d'alçària faran que es pugui veure des de qualsevol punt de Barcelona i la convertiran en la primera torre acabada de les sis torres centrals.

També us pot interessar