Enjoy Barcelona / Blog Enjoy Barcelona / De temporada / Nits d'estiu a Barcelona: la guia definitiva

Nits d'estiu a Barcelona: la guia definitiva 19/07/2021

Comença l'hora daurada, cau el sol i la ciutat es converteix en un gran epicentre d'activitats culturals, gastronòmiques i artístiques. Són les anomenades "Nits d'estiu", un ambiciós projecte que converteix la ciutat en un paradís de plans vespertins, perquè el vostre estiu sigui inoblidable.

Casa Batlló 10D Experience

Per exemple, què us semblaria descobrir les joies modernistes de nit amb un extra de sorpreses? La Casa Batlló presenta les Nits Màgiques, en què descobrireu l'emblemàtic edifici de Gaudí a través de l'espai 10D Experience i amb actuacions musicals incloses. L'espectacular recinte modernista de Sant Pau, projectat per Lluís Domènech i Montaner i declarat patrimoni mundial de la Unesco, projecta durant el mes de juliol el cicle Candlelight Open Air, on podreu gaudir de la millor música clàssica interpretada per grans artistes internacionals.

Candlelight Open Air

També música, però aquest cop jazz, és la que sona al terrat de la Pedrera. A més d'unes vistes espectaculars envoltats dels "sentinelles" modernistes de Gaudí, viureu la màgia de la millor música jazz en directe.

La Pedrera Jazz

A les Nits d'Estiu del CaixaForum, sona música en directe i podreu alimentar el vostre esperit amb activitats culturals com cinema, poesia o performances durant els mesos de juliol i agost. Un combo de pel·lícula és el que ofereixen les Cosmonits del Museu de la Ciència Cosmocaixa. Els dijous de juliol i agost ofereixen cinema de ciència ficció a l'aire lliure i, abans, música en viu de la mà d'artistes de música electrònica, jazz, soul, funk i molt més. I seguim amb música i cinema a les nits de la Sala Montjuïc. Aquest clàssic de les nits estiuenques de Barcelona ofereix en un espai incomparable el millor cinema internacional a l'aire lliure i concerts durant els mesos de juliol i la primera setmana d'agost.

Sala Montjuïc

Un altre pla imbatible és el de maridar astronomia, vi, música i gastronomia. Això és el que ofereix la Nit d'Estrelles a les Bodegues Jean Leon, una vetllada màgica al cor del Penedès.

Nit d'Estrelles a Jean Leon

Com veieu, les nits d'aquest estiu 2021 us ofereixen oportunitats de tota mena per fer molt més que dormir. Descobriu-les totes!

També us pot interessar