Què fer / Cultura / Museus i Centres d'exposició / Museus de ciències i tecnologia / Museu de la Ciència CosmoCaixa Barcelona
  • CosmoCaixa - Museu de la Ciència

Museu de la Ciència CosmoCaixa Barcelona

A través de les diferents sales que formen les seves instal·lacions, el Museu de la Ciència CosmoCaixa, posa a l'abast del visitant tot un seguit d'activitats i exposicions, tan permanents com temporals, amb la intenció d'apropar la ciència a tothom qui ho desitgi.

Entre els espais i exposicions més singulars del museu destaca l'exposició permanent "La Sala Univers" on podreu descobrir el cosmos i la seva evolució des del Big Bang fins ara. Un recorregut interactiu que es remunta a la creació del cosmos, recorre l'evolució de les espècies i penetra en les profunditats del cervell humà. El "Bosc inundat", que recrea un ecosistema amazònic dins d'un hivernacle de 1.000 metres quadrats i que acull piranyes, cocodrils i d'altres espècies animals i vegetals típiques de la zona; el "mur geològic" format per set grans talls de roca real que permeten interpretar la geologia del món i el "Micrarium", un nou espai permanent on us podreu submergir i explorar el món microscòpic de tota mena de materials, naturals i artificials, orgànics i inorgànics a través de diferents instruments de magnificació.

El Museu de la Ciència CosmoCaixa ofereix, també, altres espais, exposicions i activitats dedicats a la Ciència per a petits, grans i famílies: el "Planetari Bombolla", el "Creactivity" i altres tallers familiars i espectacles on es combinen arts escèniques i ciència.

Però si el contingut del museu és fascinant, també el continent és remarcable des del punt de vista arquitectònic. L'edifici de Cosmocaixa és un bell exemple de l'arquitectura modernista, construït entre els anys 1904 i 1909 per Josep Domènech i Estapà. La moderna ampliació que es va fer l'any 2004 va posar en valor l'edifici centenari tot integrant-lo en un nou context.

Banner enllaç experiències de ciutat

A

Compra aquest producte a VisitBarcelona Tickets

Consulta dades d'accessibilitat a ► Barcelona-access.com

També us pot interessar