• Museu de la Música de Barcelona

Museu de la Música

La col·lecció de prop de 500 instruments musicals es va il·lustrant amb audioviduals -en català, castellà i anglès- i podem escoltar des del violoncel de Pau Casals i un sarangui de l'Índia, fins a fragments d'obres d'Albéniz en guitarra i piano.

La col·lecció de guitarres clàssiques està considerada una de les més importants del món, amb destacats exemples com les d'Antonio de Torres, el millor constructor de guitarres de la història. Els instruments de teclat com l'orgue Pérez Molero, el clavicèmbal Zell i el claviorgue Hauslaib són també emblemàtics. La sala d'interactius proposa, sobretot a les famílies amb nens, poder tocar lliurement diversos instruments musicals.

Únicament per a grups, el Museu ofereix una visita comentada i un concert de Guitarra Clàssica, una experiència excepcional i íntima amb instruments originals de la seva col·lecció. Imprescindible la reserva prèvia.

Inaugurat el 2007 a L'Auditori, obra de l'arquitecte Rafael Moneo i seu de l'OBC-Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya, forma part de la novíssima arquitectura pròxima a la Torre Glòries i al Mercat dels Encants.

Banner enllaç experiències de ciutat

A

Compra aquest producte a VisitBarcelona Tickets

Consulta dades d'accessibilitat a ► Barcelona-access.com

També us pot interessar