• Museu Egipci

Museu Egipci de Barcelona

Els més de 2.000 m2 de què disposa el museu posen a l'abast del visitant una col·lecció de gairebé un miler de peces, entre sarcòfags, mòmies, joies i amulets, que permeten apropar-se a la vida quotidiana i als costums que regnaven en l'antiga civilització faraònica.

El Museu Egipci de Barcelona considera fonamental que els visitants puguin recórrer les seves sales acompanyats per egiptòlegs, perquè conèixer la col·lecció egípcia de la mà d'especialistes és la millor manera d'aprofundir i augmentar els seus coneixements.

A part de la col·lecció permanent i de les exposicions temporals que s'exhibeixen regularment, el museu organitza altres activitats que permeten gaudir del fons museístic d'una manera més amena. En són un exemple les visites nocturnes, les quals, a més de les explicacions del guia, incorporen la presència d'actors que representen escenes dramatitzades durant tot el recorregut. Una altra de les activitats que proposa el museu és l'anomenat Banquet etern, una visita guiada centrada en l'art culinari egipci, que ofereix la possibilitat de degustar productes que formaven part del règim alimentari d'aquesta antiga civilització.

Banner enllaç experiències de ciutat

A

Compra aquest producte a VisitBarcelona Tickets

Consulta dades d'accessibilitat a ► Barcelona-access.com

També us pot interessar