• Palau Robert. Barcelona

Palau Robert

El Palau Robert és un servei públic que proposa a la ciutadania exposicions, informació, comunicació, concerts, conferències i trobades de temàtiques diverses. La seva missió és donar informació sobre Catalunya des de tots els àmbits: la cultura, les arts, la societat, la ciència, el lleure, i també sobre la política, el govern i les seves actuacions.pais d'informació i serveis L'oferta que presenta el Palau Robert s'emmarca en diversos espais:

Exposicions
El centre disposa de quatre espais per a exposicions, a banda del hall i dels plafons del Jardí. S'hi tracten diverses temàtiques, moltes d'elles lligades al territori, a diversos personatges, a la innovació i a la comunicació. També s'hi mostren treballs fotogràfics i exposicions de més gran format i de caràcter pluridisciplinari, el contingut de les quals planteja una reflexió/revisió en profunditat sobre aspectes rellevants.

Sala d'actes
Espai situat a les Cotxeres del Palau, amb un aforament de 140 persones assegudes, on es duen a terme presentacions, conferències, taules rodones, rodes de premsa, projeccions i concerts.

Jardí
Espai al qual s'accedeix per l'entrada principal del Palau Robert, al passeig de Gràcia, per l'avinguda Diagonal, pel carrer de Còrsega o pel carrer de Rosselló, està catalogat com a espai verd per l'Ajuntament de Barcelona. És un jardí privat que, des de l'any 1995, ha esdevingut un espai públic per al descans i el lleure de la ciutadania, i on també s'organitzen actes relacionats amb les activitats del Palau Robert.

Consulta dades d'accessibilitat a ► Barcelona-access.com

També us pot interessar