Què fer / Cultura / Museus i Centres d'exposició / Museus d'art / Fundació Joan Miró
  • vista panoràmica de la Fundació Miró de Barcelona

Fundació Joan Miró

La trajectòria artística de Miró i les molt diverses tècniques utilitzades al llarg de la seva carrera són a bastament representades en les més de 16.000 peces que s'exposen a la seva fundació. Les 217 pintures, les 178 escultures, les 9 obres tèxtils, la col.lecció quasi completa de gravats i els més de 8.000 dibuixos permeten conèixer a fons el procés creatiu del genial artista català. A més de les obres de Joan Miró, el fons es complementa amb una petita col·lecció d'art contemporani integrada per diverses peces provinents de donacions i préstecs d'altres artistes de renom.

La Fundació Joan Miró s'ha convertit durant aquests anys en un referent internacional en l'àmbit artístic, que ofereix al visitant de Barcelona un ampli programa d'exposicions que va des de les avantguardes històriques fins a les últimes tendències de l'art actual. També posa a l'abast dels joves creadors un espai expositiu únic per a la recerca artística i l'experimentació.

Si esteu interessats en els museus d'art no us perdeu l'Articket. El passaport amb accés als 6 millors museus d'art de Barcelona, sense cues, vàlid durant 12 mesos i amb un estalvi del 45%.

Banner enllaç experiències de ciutat

A

Compra aquest producte a VisitBarcelona Tickets

Consulta dades d'accessibilitat a ► Barcelona-access.com

També us pot interessar