Enjoy Barcelona / Blog Enjoy Barcelona / De temporada / Les meves aventures accessibles a Barcelona

Les meves aventures accessibles a Barcelona 22/02/2016

A principis de desembre, jo estava a la bonica ciutat de Barcelona. Era el 4 de desembre, per ser precisos, el Dia Internacional de les Nacions Unides per a les Persones amb Discapacitat. Estava de visita com a ponent en una conferència sobre turisme accessible.

La conferència va ser un gran èxit. La gent venia d'hotels, transports i atraccions turístiques per aprendre sobre com vendre els seus serveis a les persones amb discapacitat. Vaig compartir les meves experiències de viatjar pel món en una cadira de rodes. Tothom semblava feliç del dia i disposat a posar en pràctica les seves idees.

La meva promesa i jo vam decidir romandre més temps a Barcelona i gaudir una mica de l'increïble turisme català. Vam visitar l'increïble Museu de la Ciència Cosmocaixa. Va ser molt divertit i totalment accessible per a mi. També vam gaudir de llargues passejades per la platja, així com de menjar i beguda deliciosos.

La Molina

Després d'una trobada casual amb Javier, de Barcelona Special Traveller, ens va convidar a provar l'esquí adaptat. El taxi ens va recollir al nostre brillant allotjament al MIC Sant Jordi i ens va conduir a les muntanyes de La Molina. A només dues hores en cotxe.

Vaig arribar-hi una mica nerviós, però sobretot excitat. Em van fer una petita introducció, i tot seguit em vaig posar la roba de protecció i em vaig col·locar en la cadira d'esquí. Després d'una mica d'ajuda per trobar una posició còmoda i segura, vaig anar cap a les pistes!

Va ser molt interessant! Mai havia anat tan ràpid sense motor. El meu instructor de Train and Play em va guiar a mi, i la meva adrenalina, tot el camí des de dalt de tot de la muntanya i cap avall de nou. Em vaig divertir d'allò més, i recomanaria aquesta activitat a tothom.

- Per Martyn Sibley -

També us pot interessar