Enjoy Barcelona / Blog Enjoy Barcelona / De temporada / Barcelona també és esquí. Descobriu l'escapada diferent!

Barcelona també és esquí. Descobriu l'escapada diferent! 08/02/2016

A una distància entre dues i quatre hores de la cosmopolita ciutat de Barcelona hi ha el Pirineu català: unes muntanyes de postal d'hivern que són el paradís dels amants de la planxa de neu, de l'esquí alpí i nòrdic, de l'esquí nocturn, de les passejades amb raquetes, dels trineus tirats per gossos o cavalls, de les motos de neu; en definitiva, dels addictes a la neu!

Si voleu treure el màxim profit de la vostra escapada d'hivern, l'alternativa de combinar natura amb ciutat és l'opció. Tant si sou a Barcelona i disposeu d'un sol dia per a la vostra gran afició, com si voleu gaudir de totes dues coses dedicant-los el temps que es mereixen, les vacances d'esquí al Pirineu català i Barcelona són la millor manera de fruir de la neu amb un postesquí a la ciutat. Feu-vos-ho fàcil!

Skibus Alp 2500

Família, emocions, adrenalina, planxa de neu i molt més

Centenars de quilòmetres de pistes amb remuntadors d'última generació, canons de neu que garanteixen unes condicions ideals, escoles d'esquí per a tots els nivells, una il·luminació idònia per a esquiar després de pondre's el sol... Les possibilitats són infinites. Els dominis de Baqueira-Beret, amb orientació al vessant nord del Pirineu que garanteix uns guixos de neu importants tota la temporada, i Alp 2500, que conté les estacions de La Molina i Masella, amb el supertub més gran del Pirineu, són els més extensos, però hi trobareu moltes més opcions per a tots els gustos.

No renuncieu a res

Si fa temps que espereu unes vacances o una escapada diferent, ja les heu trobades. A un pas de Barcelona teniu l'increïble Pirineu català. Sigui amb autocar, tren o fins i tot helicòpter, en un tancar i obrir d'ulls arribareu a un incomparable entorn de somni, que conté un parc nacional i cinc parcs naturals que permeten gaudir de la muntanya durant totes les estacions de l'any. A l'hivern podreu donar curs a la vostra gran afició, tant si es tracta d'una excursió d'un sol dia com d'una estada més llarga en una estació d'esquí que comprèn també postesquí a la ciutat. I és que l'esquí és la vostra passió, però de ben segur que també us ve de gust una bona dosi de cultura, gastronomia, oci i compres. No renuncieu a res, perquè des de Barcelona tot és a l'abast de la mà... i dels esquís!

Organitzeu la vostra escapada al Pirineu català des de Barcelona

Ho voleu veure amb els vostres propis ulls? Resteu extasiat en contemplar les interminables pistes que hi ha a un pas de Barcelona. Us hi esperem!

També us pot interessar