Enjoy Barcelona / Blog Enjoy Barcelona / BCN Life / La Barcelona dels viatgers virtuals

La Barcelona dels viatgers virtuals

Quan viatgem busquem connectar amb noves destinacions sense haver de desconnectar de tot el que ens identifica. Per sort, en ple segle XXI, pocs sortim de casa sense el nostre smartphone o la nostra tauleta, companys de viatge que fan que mai ens sentim sols del tot. El problema en aquests casos pot ser trobar una xarxa des de la qual connectar-nos, un problema del qual us oblidareu a Barcelona.

Una xarxa que us mou per Internet

Com si d'un transport públic per viatjar a qualsevol punt de la xarxa es tractés, Barcelona WiFi disposa de 703 punts de Wi-Fi gratuïta; la major xarxa pública lliure del país i una de les més importants d'Europa, posada al servei de tots els viatgers virtuals que arriben a la ciutat.

Amb aquesta cobertura us serà difícil trobar un lloc fora del seu abast, però volem aprofitar per recomanar-vos alguns dels millors punts des dels quals connectar-vos mentre connecteu amb una ciutat meravellosa:

Wifi Public Barcelona

És probable que comenceu el vostre recorregut en alguna de les artèries principals de la ciutat. Plaça de Catalunya, passeig de Gràcia, plaça d'Espanya i gairebé tots els carrers i cruïlles importants disposen de punts amb la W blava perquè pugueu fer una consulta ràpida sense abandonar el tràfec urbà.

Si sou viatgers àvids de coneixement, trobareu respostes en algun dels nombrosos museus de la ciutat com el MNAC, el MACBA, el CCCB, el Museu Picasso, el Museu Marítim o el Museu de Ciències Naturals. I si les vostres ànsies de saber es queden amb ganes de més, podreu ampliar coneixement a la xarxa de xarxes, ja que tots ells disposen de Wi-Fi a disposició dels més curiosos.

Després d'alimentar l'ànima segur que us vindrà de gust alimentar també l'estómac. Us recomanem entrar al mercat públic més proper per envoltar-vos de sabors i aromes nous. Allà podreu descobrir productes locals que faran les delícies dels turistes més llaminers. Fins i tot és probable que hagueu de consultar alguna recepta a Internet, i és que mercats com el de Santa Caterina, Sarrià, Les Corts, La Concepció o La Trinitat disposen de la seva xarxa pública perquè sacieu la vostra gana.

Si després del festí el que voleu és relaxar-vos mentre us poseu al dia de les xarxes socials o consulteu futurs recorreguts, podreu descansar en algun dels parcs i jardins que ofereix la ciutat, com el parc de la Ciutadella, els jardins de Vil·la Cecília o el parc del Laberint d'Horta, llocs idonis des dels quals desconnectar connectant.

I si parlem d'estirar-se sota el sol no podem oblidar un dels principals reclams de Barcelona. Podreu compartir selfies davant del mar o bronzejar-vos mentre llegiu els vostres continguts favorits, perquè tant les platges de la Barceloneta, Nova Icària, Somorrostro o Bogatell, com el Port Vell, disposen de Wi-Fi pública per viure l'experiència de la Mediterrània a un altre nivell.

Trobareu també el servei de Wi-Fi lliure a les principals Oficines d'Informació Turística així com al Barcelona Bus Turístic, on una xarxa de connexió directa us seguirà pels llocs més interessants de la ciutat.

I és que sigui quin sigui el tipus viatge que teniu en ment, Barcelona us obrirà sempre una finestra a Internet.

També us pot interessar