Enjoy Barcelona / Blog Enjoy Barcelona / En família / 3 opcions per dormir en família

3 opcions per dormir en família

El verb dormir és important per al nostre dia a dia, però encara ho és més quan viatgem en família. Perquè, després d'haver recorregut carrers de dalt a baix, el descans és fonamental per tornar l'endemà amb tota l'energia suficient i continuar descobrint tot el que ofereix una gran ciutat com Barcelona. Per això, perquè pugueu descansar en família, us proposem tres diferents tipus d'allotjament i un exemple per a cada un.

Tots amb un pressupost i característiques diferents, perquè cada família és un món. Això sí, són només tres exemples dels molts que podreu trobar entre l'àmplia oferta d'allotjaments que ofereix Barcelona.

Ah, també us recomanem, si teniu nadons, el Back Pack Baby de VisitBarcelona Tickets, un còmode servei de lloguer de cotxets perquè exploreu Barcelona amb total comoditat.


Tornem a allò de dormir. El primer és un hostal molt tranquil, perfecte per a una estada en família. Es diu PobleNouBed&Breakfast. I tal com el seu nom indica, està situat al Poblenou, un barri familiar i equipat amb molts bars i restaurants habilitats amb zones de joc. Està a 300 metres de la platja i molt a prop de la Rambla del Poblenou, un carrer que en pocs anys s'ha omplert de vida i de molta energia positiva. Ah, i si a la família teniu una mascota, aquí són benvingudes. Així ningú es queda a casa: tots a Barcelona!

Adreça: Taulat, 30
Com arribar-hi: Llacuna (L4)


Una altra opció molt recomanable és llogar un aparthotel. Molt pràctic per si voleu comprar als mercats de Barcelona i cuinar a casa, o bé sou una família nombrosa i podeu allotjar-vos tots sota el mateix sostre. Existeixen molts aparthotels a la ciutat, Splendom Suites Barcelona n'és un. Situat a l'Eixample, ofereix una petita zona de joc per a nens situada a la recepció. A més, un pack especial famílies que inclou trona, bressol, canals, TV infantil i joguines.

Adreça: Plaça del Doctor Letamendi, 26
Com arribar-hi: Universitat (L1/L2)


Tampoc podia faltar un hotel, una opció clàssica i molt còmoda. Si en busqueu un de cèntric i on els nens siguin benvinguts, Novotel Barcelona City és una molt bona opció. D'estil modern i original, està situat a l'avinguda Diagonal, 201, davant de la fantàstica Torre Glòries. Té 264 habitacions, un restaurant, una sala de jocs per a nens, un menú infantil i una bellíssima terrassa amb piscina descoberta des de la qual es veu una panoràmica de Barcelona.

Adreça: Diagonal, 201
Com arribar-hi: Glòries (L1)


Esperem que trobeu el vostre tipus d'allotjament ideal perquè la vostra família, durant uns dies, es converteixi en una família barcelonina més de la ciutat.

També us pot interessar