Enjoy Barcelona / Blog Enjoy Barcelona / Barcelona de nit / Cocteleries amb pedigrí a Barcelona
  • Negroni Barcelona

Cocteleries amb pedigrí a Barcelona

La cocteleria es pot comparar a la música simfònica, perquè tota barreja obtingui l'harmonia perfecta cal ser molt precís. No val barrejar per barrejar, cal fer-ho amb un rigor matemàtic i amb un coneixement profund. El color, l'aroma, el sabor pot ser un o un altre segons l'ordre en què es combinin els ingredients. És una ciència exacta, per això els grans coctelers vesteixen de cap a peus i estan completament concentrats en aquesta estranya alquímia en què cal actuar amb pols de cirurgià.

Si voleu endinsar-vos en els santuaris més clàssics de la ciutat, seguiu llegint, col·loqueu-vos a la barra i contempleu com els uniformats coctelers fan màgia en els seus laboratoris.


Boadas
El clàssic. Un autèntic supervivent que manté l'esperit viu des de 1933, l'any en què Miguel Boadas va decidir obrir una cocteleria inspirada en el mític Floridita de l'Havana. Petit i amb una atmosfera pròpia del Gran Gatsby, té una gran barra i darrere d'ella professionals del còctel vestits d'esmòquing i disposats a elaborar els millors Vodka Collins, Bloody Mary, Gimlet, Rob Roy o qualsevol que us vingui de gust.
Adreça: Tallers, 1
Com arribar-hi: Catalunya (L1, L3)

Dry Martini
Aquesta joia de l'Eixample va figurar a la llista dels 50 millors bars del món (50 World Best Bars) el 2012, una cosa molt seriosa. Igual que la seva famosa barra reconeguda com una de les més importants del planeta. Elegant, clàssic i intemporal. Sens dubte, un temple de la cocteleria. Així que senyeu-vos abans d'entrar-hi.
Adreça: Aribau, 162
Com arribar-hi: Provença (FGC), Diagonal (L3, L5)

Tandem
Una cocteleria ancorada en la vella escola. Discreta, sense grans llums en els cartells, però amb una exquisida varietat per a aquells sibarites del bon beure. Bàrmans tranquils vestits de punta en blanc regenten aquest acollidor local on podreu prendre una copa i parlar relaxadament. El Gin Fizz, molt i molt recomanable.
Adreça: Aribau, 86
Com arribar-hi: Provença (FGC), Diagonal (L3, L5)

Negroni
Aquest petit local del Raval n'ha tingut prou amb una dècada per estar entre els clàssics de la ciutat. Ha de ser perquè barreja com ningú l'antiga escola amb la nova. Però el millor és el tracte. Arribeu, us asseieu a la barra i, després del diagnòstic del bàrman, aquest us serveix i explica amb detall el còctel que només existia en els vostres somnis.
Adreça: Joaquín Costa, 46
Com arribar-hi: Universitat (L1, L2)

També us pot interessar