Enjoy Barcelona / Blog Enjoy Barcelona / BCN Life / Plans gratis que no surten a les guies
  • Jardí Botànic de Barcelona

Plans gratis que no surten a les guies

Si teniu ganes de conèixer Barcelona a través d'experiències alternatives, sense gastar un duro, seguiu llegint, això us interessa. Cada mes hi ha activitats gratuïtes per no quedar-se al sofà o a l'habitació d'hotel i explorar la ciutat. Aquí teniu algunes de les que podeu fer durant tot l'any, però manteniu-vos atents, perquè a Barcelona cada dia hi ha alguna cosa que podeu fer sense gastar diners.


Jardí Botànic de Barcelona

Jardí Botànic. Passejar pel Jardí Botànic gratuïtament el primer diumenge de cada mes, i la resta a partir de les 15 h, és una oportunitat irrepetible per descobrir un lloc diferent per naturalesa. A més, si la vostra visita és al novembre, el Jardí Botànic de Barcelona i el Jardí Botànic Històric ofereixen tallers gratuïts d'identificació de bolets, bonsais, visites guiades, musicals, jocs tradicionals i exposicions.Sala Ramona. Un dels secrets més ben guardats del barri del Poblenou. Aquesta sala de concerts està regentada per músics de primer nivell als quals els agrada fer assajos oberts al públic o ajuntar-se per improvisar en una jam session. L'entrada no val diners, es paga amb la voluntat. Està dins de L'Espai de Creació (carrer Amistat, 14). Una coctelera artística que aglutina tota una sèrie d'activitats. Val la pena visitar la seva sala d'exposicions, sempre exposen coses interessants.


La Pedrera

La primera planta de La Pedrera. L'edifici de La Pedrera és un dels més fotografiats de la ciutat, però molt poques persones saben que hi ha un secret a l'interior. Són les interessants exposicions gratuïtes que s'organitzen a la primera planta del famós edifici modernista, una visita molt recomanada tant per l'exposició com pel bell interior de l'edifici de Gaudí.
La Virreina - Centre de la Imatge

La Virreina – Centre de la Imatge. Tots els dimarts a les 18 h ofereix visites guiades i gratuïtes obertes a tots els visitants i sense inscripció prèvia. Situat en un edifici molt important del barroc català. No us podeu perdre aquest palau que l'antic virrei del Perú va construir, entre 1772 i 1778, per fer ostentació de la seva gran riquesa. Després de la seva sobtada mort, la vídua va ocupar la casa, per això és conegut com el palau de la Virreina.


Cementiri de Montjuïc

Una ruta alternativa. I una altra, per als més atrevits i curiosos, és la ruta pels originals cementiris de la ciutat. El primer i tercer diumenge de cada mes es realitza una visita guiada pel cementiri de Poblenou, ple d'escultures d'estil neoclàssic i tombes d'il·lustres actors i arquitectes. Un altre dels cementiris més interessants és el de Montjuïc, que ofereix visites guiades el segon i quart diumenge de cada mes. Hi trobem obres de Josep Puig i Cadafalch o Eusebi Arnau, i les tombes de personatges com Joan Miró, Isaac Albéniz o Francesc Macià.Jardí Botànic. Adreça: Dr. Font i Quer, 2. Com arribar-hi: Plaça Espanya (L1, L3).
Sala Ramona. Adreça: Amistat, 14 Com arribar-hi: Poblenou (L4).
La Pedrera. Adreça: Provença, 261-265 Com arribar-hi: Provença (FGC), Diagonal (L3, L5), Passeig de Gràcia (RENFE).
Cementiri del Poblenou. Adreça: Taulat, 2. Com arribar-hi: Llacuna (L4).
Cementiri de Montjuïc. Adreça: Mare de Déu del Port, 56-58. Com arribar-hi: Bus 107.

També us pot interessar