Enjoy Barcelona / Blog Enjoy Barcelona / En família / Tibidabo, la muntanya màgica
  • Parc d'Atraccions del Tibidabo

Tibidabo, la muntanya màgica 02/02/2015

No és estrany que els mateixos barcelonins la bategessin com la muntanya màgica. Els 515 metres d'altura la converteixen en el punt més alt de la Serra de Collserola i, a causa d'això, la seva silueta figura en l'imaginari visual de les postals de la ciutat. No oblideu la càmera si decidiu pujar a descobrir-la, podreu captar Barcelona als vostres peus i sobrevolar amb els vostres ulls els edificis més emblemàtics.

La història, la natura i la diversió ballen de la mà en una de les rutes més inoblidables de la Ciutat Comtal. El camí fins al Tibidabo és tota una experiència. Encara que s'hi pot anar amb cotxe, l'ús del transport públic és el més recomanat i el més còmode per arribar al parc.

Després del camí, arriba la diversió. Benvinguts al Parc d'Atraccions Tibidabo, un parc centenari que va obrir les portes el 1901 amb més de 25 atraccions, espectacles, animacions, restaurants, zones de pícnic i amb les millors vistes panoràmiques de tota la ciutat. Podeu aconseguir l'entrada i el trajecte amb tan sols un clic a VisitBarcelona Tickets, us sortirà millor de preu i a més no haureu de fer cua.

El parc és, sens dubte, un dels components més màgics de la muntanya, al costat de les seves atraccions modernes, podem contemplar el mític Avió Vermell, la Talaia que puja a 50 metres fins a arribar als 550 metres sobre el nivell del mar. Hi ha altres atraccions que es reparteixen entre cinc nivells, on destaquen les muntanyes russes com el Tibidabo Express, amb fortes sacsejades a 50 quilòmetres per hora. Un dels elements més bells i possiblement més valuosos del parc és el sorprenent Museu d'Autòmats. Es tracta d'una col·lecció de maquetes en moviment i de ninots autòmats de principis del segle XX que es movien quan algú els tirava una moneda. Contemplar aquests antics ninots i veure els seus moviments no tan sols diverteix al visitant, sinó que li deixa una inquietud inexplicable. Explica la llegenda que quan Walt Disney va visitar el parc es va enamorar d'un autòmat fins a tal punt que, per aconseguir que l'hi venguessin, va estendre un xec en blanc. No obstant això no va aconseguir el seu objectiu, hi ha coses que no es poden comprar ni dient-se Disney de cognom.

Hi ha molts restaurants i llocs de menjar, però també podeu portar el vostre menjar i instal·lar-vos a les zones de pícnic que hi ha repartides per les instal·lacions del parc. Així que ja sabeu, no us oblideu de les estovalles, la cistella i allò que us vingui de gust per assaborir Barcelona als vostres peus.

També us pot interessar