Què fer / Art i Cultura / Museus / Museus d'art / Museu Nacional d'Art de Catalunya
  • Museu d'Art Nacional de Catalunya

Museu Nacional d'Art de Catalunya

El Museu Nacional permet al visitant fer un recorregut ininterromput per mil anys d'art a Catalunya, des del segle X fins al segle XX, mitjançant les seves quatre col·leccions permanents: l'art romànic i art gòtic, l'art del Renaixement i art Barroc, l'art modern, fotografia, dibuixos, gravats i cartells, i Gabinet Numismàtic de Catalunya.

L'Art Romànic i l'Art Gòtic. El conjunt de pintura mural romànica és un patrimoni únic en el seu gènere tant per la quantitat com per la qualitat de les pintures dels absis romànics, recreats in situ. El gòtic il·lustra la plenitud i el moment de màxima expansió territorial catalana en el context de l'Europa mediterrània de l'època.

L'Art del Renaixement i l'Art Barroc. Les exposicions d'art del Renaixement i del Barroc del museu mostren un discurs més internacional, de la mà de grans pintors, com ara El Greco, Zurbarán, Velázquez, Rubens, etc.

L'Art modern, Fotografia, Dibuixos, Gravats i Cartells, i Gabinet Numismàtic de Catalunya. Fons del museu pertanyent al patrimoni artístic de finals del segle XIX i les primeres dècades del segle XX, construït majoritàriament per exposicions d'artistes catalans, que s'articulen en un discurs que explica el Modernisme, el Noucentisme i les avantguardes sempre tenint en compte totes les arts.

La oferta cultural del museu es completa amb un ric calendari d'exposicions temporals.

A

Compra aquest producte a VisitBarcelona Tickets

Consulta dades d'accessibilitat a ► Barcelona-access.com

També us pot interessar