Què fer / Cultura / Museus i Centres d'exposició / Museus d'art / Centre de Cultura Contemporània de Barcelona. Casa de la Caritat
  • Copyright Adrià Goula

  • Copyright Adrià Goula

  • Copyright Adrià Goula

  • Copyright Adrià Goula

Centre de Cultura Contemporània de Barcelona. Casa de la Caritat

El CCCB està situat a la Casa de la Caritat, antic hospici construït el 1802 en el que un dia va ser un monestir medieval. Es conserven la façana i part del pati de l'edifici original, la resta va ser reconstruït amb vidre i acer. El CCCB és un espai per a la creació, la investigació, la divulgació i el debat de la cultura contemporània, on les arts visuals, la literatura, la filosofia, el cinema, la música, les arts escèniques i les activitats transmèdia s'interconnecten en un programa interdisciplinari. També ofereix activitats i exposicions en l'àmbit de la ciència, la tecnologia i la innovació.

El CCCB centra l'activitat en la investigació creativa i en la producció de coneixement mitjançant una sèrie de projectes centrals de producció pròpia, com les exposicions temàtiques i altres formats presencials i digitals: els debats internacionals, el CCCB Lab, la plataforma de literatura Kosmopolis, la línia d'activitat Beta, el projecte de cinema experimental Xcèntric, entre altres propostes.

Si esteu interessats en els museus d'art no us perdeu l'Articket. El passaport amb accés als 6 millors museus d'art de Barcelona, sense cues, vàlid durant 12 mesos i amb un estalvi del 45%.

Banner enllaç experiències de ciutat

Consulta dades d'accessibilitat a ► Barcelona-access.com

També us pot interessar