• CaixaForum

CaixaForum

CaixaForum està situat a l'antiga fàbrica tèxtil Casaramona, obra de Josep Puig i Cadafalch, i ofereix una programació diversa per a tot tipus de públic: exposicions d'art antic, modern i contemporani, que fan d'aquest espai un dels centres més dinàmics, actius i vius de Barcelona. Exposicions dedicades a artistes internacionals, juntament amb concerts, projeccions de cinema, debats i conferències, espectacles d'arts escèniques, cicles de literatura i pensament, art multimèdia i programes familiars, converteixen l'antiga fàbrica en un centre de referència. Consulteu la programació d'exposicions.

CaixaForum posa la tecnologia al servei de la creativitat amb Symphony y Bolero de Ravel, dues experiències immersives audiovisuals que ofereixen un viatge a través de les emocions i la música. Són experiències en realitat virtual que combinen l'última tecnologia amb la sensibilitat i creativitat visual i musical. A Symphony hi trobem composicions de Beethoven, Mahler i Bernstein interpretades per la Mahler Chamber Orchestra sota la direcció de Gustavo Dudamel; a Bolero de Ravel l'espectador pot viure i entendre la música clàssica com un músic més dins d'una orquestra.

A més, sota el rètol "Modernisme-modernitat. Visites a l'antiga fàbrica modernista", CaixaForum dedica un espai a conèixer els detalls que s'amaguen darrere de les parets de l'antiga fàbrica tèxtil. L'exposició ens acosta a la història de l'edifici i a la figura de Josep Puig i Cadafalch, un dels arquitectes modernistes més destacats del modernisme, juntament amb Lluís Domènech i Montaner i Antoni Gaudí.

Banner enllaç experiències de ciutat

A

Compra aquest producte a VisitBarcelona Tickets

Consulta dades d'accessibilitat a ► Barcelona-access.com

També us pot interessar