Què fer / Agenda / Exposicions i activitats / Reobertura del Museu d'Història de Barcelona - MUHBA

Reobertura del Museu d'Història de Barcelona - MUHBA Exposicions i activitats, Activitats en streaming
02/06/2020 - 2020

El Museu d'Història de Barcelona (MUHBA) va reobrir les seves portes el passat 2 de juny seguint totes les mesures que marquen les autoritats sanitàries.

Es tracta d'un concepte nou de museu, repartit per tota la ciutat i amb nombroses seus que et permetran conèixer la història i evolució de Barcelona i els seus ciutadans, des de l'antiga Barcino a l'Edat Contemporània, passant per l'Edat mitjana i l'Edat Moderna.

Pots visitar espais com el Conjunt Monumental de la plaça del Rei amb 4.000 m² d'excavacions romanes subterrànies. Acostar-te al Centre d'Interpretació del Call, per a conèixer com vivia la comunitat jueva barcelonina i trobar informació de l'antiga jueria de Barcelona. Entendre el que van viure els barcelonins durant els atacs aeris de la Guerra Civil de 1936 en el Refugi 306, així com descobrir molts altres espais com el subsol del Mercat de Santa Caterina o la Casa-Museu Verdaguer, entre d'altres.

A més, també podeu accedir a través de la seva pàgina web a continguts digitals sobre la història de Barcelona i realitzar diversos tours virtuals.

També us pot interessar