Què fer / Agenda / Activitats en família / Reobertura de la Basílica de la Sagrada Família

Reobertura de la Basílica de la Sagrada Família Activitats en família
14/07/2020 - 2020

La Basílica de la Sagrada Família reobre el 4 de juliol seguint les mesures sanitàries i de seguretat establertes. Les primeres visites seran de franc, només per a serveis essencials i pels barcelonins, durant els caps de setmana i fins a finals d'any.

La represa de les visites es faran de manera gradual de la forma següent:
Fase Homenatge: caps de setmana, del 4 al 12 de juliol, destinada a serveis essencials que han treballat durant el confinament. Màxim de 12.000 visites previstes, gratuïtes.
Fase Hora Barcelona: caps de setmana, del 18 de juliol fins al finals de 2020, destinada a totes les persones empadronades a Barcelona (acreditant amb el DNI). Màxim 125.000 visites previstes, gratuïtes.
Fase d’obertura als turistes: per concretar, tot depenent del flux de turisme nacional i internacional que arribi a la ciutat.
S’habilitarà una pàgina web perquè els barcelonins puguin reservar la seva entrada de forma gratuïta (a partir del 16 de juny) i inclourà un codi per escoltar l’audio-guia còmodament des del mòbil.

Aprofiteu per gaudir de l'experiència de contemplar l'interior de la Sagrada Família de Gaudí, al vostre ritme i amb aforament reduït. No et quedis sense visitar-la!

També us pot interessar