Què fer / Agenda / Main Events / Reobertura de PortAventura World

Reobertura de PortAventura WorldMain Events, Activitats en família
2021 - 2022

Data de reobertura pendent de confirmació.

PortAventura World reobre les seves portes seguint estrictes mesures de seguretat, d'acord amb les normes de funcionament del propi ressort així com les mesures excepcionals de contenció del COVID-19.

A tan sols una hora de Barcelona, aquest complex, considerat com un dels més importants d'Europa, inclou 5 hotels, 3 camps de golf, un Beach Club amb accés directe a la platja, dos parcs d'atraccions temàtics (PortAventura Park i Ferrari Land) i un parc aquàtic (Caribe Aquatic Park), per viure l'autèntica experiència d'emoció, adrenalina i diversió.

Enguany, com a principal novetat, PortAventura World en col·laboració amb LaLiga inaugura "The Beat Challenge", una experiencia d'entreteniment esportiu única al món que constarà d'un joc virtual a nivell nacional, un restaurant, una tenda i un centre digitalitzat tematitzat dins el parc.

L'oferta del parc es complementa amb espectacles en viu, restaurants i botigues perquè l'experiència sigui completa. Una destinació de vacances perfecta tot l'any, amb hotels de 4 i 5 estrelles i una programació estacional especial per Halloween i Nadal.

També us pot interessar