Què fer / Agenda / Main Events / Reobertura de PortAventura World

Reobertura de PortAventura WorldMain Events, En família
15/05/2021 - 2022

PortAventura World reobre les seves portes seguint estrictes mesures de seguretat, d'acord amb les normes de funcionament del propi ressort així com les mesures excepcionals de contenció del COVID-19.

A tan sols una hora de Barcelona, aquest complex, considerat com un dels més importants d'Europa, inclou 5 hotels, 3 camps de golf, un Beach Club amb accés directe a la platja, dos parcs d'atraccions temàtics (PortAventura Park i Ferrari Land) i un parc aquàtic (Caribe Aquatic Park), per viure l'autèntica experiència d'emoció, adrenalina i diversió.

Enguany, com a principal novetat, PortAventura World en col·laboració amb LaLiga inaugura "The Beat Challenge", una experiencia d'entreteniment esportiu única al món que constarà d'un joc virtual a nivell nacional, un restaurant, una tenda i un centre digitalitzat tematitzat dins el parc.

L'oferta del parc es complementa amb espectacles en viu, restaurants i botigues perquè l'experiència sigui completa. Una destinació de vacances perfecta tot l'any, amb hotels de 4 i 5 estrelles i una programació estacional especial per Halloween i Nadal.

També us pot interessar