Què fer / Agenda / Main Events / 52 Voll-Damm Festival de Jazz de Barcelona

52 Voll-Damm Festival de Jazz de Barcelona Main Events, Festivals
10/2020 - 12/11/2021

Durant tres mesos, aquest popular festival que enguany arriba a la seva edició número 52, es celebrarà de manera excepcional, mantenint tot els protocols sanitaris i de distància social per garantir la màxima seguretat a tot els seus espais.

Aquest festival s'ha convertit en un referent mundial en el gènere gràcies a aquest equilibri de talents i a un cartell atractiu sempre ple de noves propostes. Amb prop de 60 concerts i activitats de tot tipus com classes magistrals, conferències o trobades amb els artistes, el Voll Damm Festival Jazz de Barcelona és, sens dubte, l'ocasió de gaudir del millor jazz i de la bona música.

Enguany espais com el Palau de la Música Catalana, el Gran Teatre del Liceu, la Sala Barts, el Palau Robert o el Jazz Milano Club oferiran actuacions de la talla de Silvia Pérez Cruz, Brad Mehlau, Andrea Motis, La Locomotora Negra o Natalie Dessay, entre d'altres. A més inclou la sèria flamenca, De Cajón! que comptarà amb la presència de Miguel Poveda o Tomatito. Tanmateix, El Smalls i The Village Vanguard de Nova York s'afegeixen a la programació amb els seus concerts en streaming.

També us pot interessar