Què fer / Agenda / Festes Populars / La Mercè 2020

La Mercè 2020Festes Populars, Activitats en streaming
23/09/2020 - 27/09/2020

Barcelona torna a viure la seva gran festa major, en honor de la patrona barcelonina, amb un programa d'activitats molt singular. Enguany es reinventa amb una programació cultural adaptada a la situació actual, aforaments limitats i entrada gratuïta, amb reserva prèvia.

La protagonista de la Mercè 2020 serà Barcelona i la seva ciutadania amb una aposta dirigida cap al talent local. Podreu gaudir d'uns 300 actes per part de 150 companyies repartits pels deu districtes de la ciutat en un format més descentralitzat que mai.

L'escena musical es dona cita al Mercè Música, BAM y BAM Cultura Viva, amb la meitat d'artistes locals i la resta de l'estat espanyol i internacionals. Enguany s'estrenaran en horari matinal i en catorze espais de la ciutat com el Camp Nou, el Park Güell, La Model, o els habituals Fabra i Coats, el Parc del Fòrum o l'Antiga Fàbrica Damm, entre d'altres.

A més, la festa acollirà espectacles re-programats de la Quinzena de la Dansa Metropolitana, el Món Llibre i el Grec Festival, entre d'altres.

La Mercè acabarà, com sempre, amb el tradicional piromusical, una explosió de llum i de so que s'ha convertit en un dels actes més esperats i aplaudits dels barcelonins i dels seus visitants però que enguany es celebrarà en un format també descentralitzat, amb castells de foc en els quatre extrems de la ciutat i que podrà seguir-se des de casa o per televisió.

D'altra banda, el Moll de l'Assot acollirà actuacions de cultura popular, que enguany no comptarà amb les tradicionals cercaviles, correfoc i castells.

Per a complir amb tots els protocols sanitaris que marquin les autoritats, els horaris de les activitats seran d'11 del matí fins a les 10 de la nit. Totes les activitats seran amb reserva anticipada de localitat i totalment gratuïtes.

Calendari de reserves:

8 de setembre, inici de reserves de BAM.
9 de setembre, inici de Reserves de Música Mercè.
14 de setembre, inici de reserves de Festival MAC i Tradicional.

També us pot interessar