Què fer / Agenda / Exposicions i activitats / Reobertura del Museu del Disseny

Reobertura del Museu del DissenyExposicions i activitats
02/06/2020 - 2020

El Museu del Disseny de Barcelona reobre les exposicions amb les mesures preventives necessàries i amb nou horari provisional.

El museu us proposa visitar, durant els mesos d'estiu, tres de les seves exposicions permanents: "Del món al Museu. Disseny de producte, patrimoni cultural", on podeu trobar els millors objectes ideats o produïts a l'Estat des de principis del s. XX fins l'actualitat; L'exposició "Extraordinàries! Col·leccions d'arts decoratives i arts d'autor" on es mostren les col·leccions d'arts decoratives i d'arts d'autor des del segle III fins al XX; i per últim, la mostra "Dissenyes o treballes? La nova comunicació visual" que us permet gaudir de la selecció del més destacat en disseny gràfic i visual creat entre el 1980 i el 2003.

Instal·lat en l'edifici del DHUB, conegut popularment com "la Grapadora", el Museu acull al voltant de 70.000 objectes -com a vaixelles, ceràmica, cotilles, cadires, bústies i cartells publicitaris– que expliquen l'evolució de les arts decoratives en el disseny i les arts d'autor contemporànies.

També us pot interessar