Què fer / Agenda / Festivals / "Fes Pedralbes" música i gastronomia als Jardins de Pedralbes

"Fes Pedralbes" música i gastronomia als Jardins de PedralbesFestivals
09/07/2020 - 12/09/2020

Aquest estiu la música no deixarà de sonar als Jardins de Pedralbes perquè s'hi celebrarà "Fes Pedralbes", un esdeveniment cultural que omplirà la ciutat de música i gastronomia.

Aquest emblemàtic espai de la ciutat, envoltat de natura, en el qual des de fa vuit anys se celebra el Festival Pedralbes, es transformarà en un espai amb més de 48 concerts per part d'artistes com Marlango, L'Orquestra del Teatre del Liceu, Salvador Sobral, Pablo López, Diana Navarro, Ainhoa Arteta, Paco Ibáñez, Els Pets, David Bisbal, Ana Guerra, i Los Secretos, entre d'altres.

L'organització del Festival de Pedralbes, ConcertStudio, en col·laboració amb altres equipaments de la ciutat com Luz de Gas o el Gran Teatre del Liceu, entre d'altres, i un conjunt d'establiments de restauració, s'han aliat per a oferir cultura i gastronomia a l'aire lliure, en format adaptat a les consignes sanitàries i de seguretat vigents.

Cada dia, de dimecres a diumenge, del 9 de juliol al 12 de setembre, hi haurà una doble entrada al recinte, obert a partir de les 7 de la tarda: una per als que vagin a les actuacions en l'espai Village i els restaurants desplegats pel recinte, i una altra per al conjunt de la oferta, inclòs el concert de les 22 h en l'escenari principal.

Una completa programació, junt a una àmplia i selecta oferta gastronòmica que et faran viure les nits d'estiu més que mai.

També us pot interessar