Què fer / Agenda / Exposicions i activitats / Reobertura i activitats d'estiu a CosmoCaixa, el museu de ciència de Barcelona
  • CosmoCaixa Barcelona

  • CosmoCaixa Barcelona

Reobertura i activitats d'estiu a CosmoCaixa, el museu de ciència de BarcelonaExposicions i activitats, Activitats en família
15/06/2020 - 12/2020

La Fundació "la Caixa" reobre el museu de la ciència per tornar a apropar el coneixement al públic a partir del 15 de juny, havent adaptat el seu concepte museogràfic interactiu als nous protocols de seguretat. El museu reprèn l'activitat inicialment amb un terç de la capacitat. Els seus sis mil metres quadrats d'espai expositiu, basats en l'experiència tàctil, s'han reinventat per mantenir la qualitat de la visita i alhora garantir totes les garanties sanitàries.

Com a novetat, hi haurà la presència d'una sèrie d'educadors especialitzats en temes científics que s'encarregaran de convertir la visita a CosmoCaixa en un recorregut apassionant per la Sala Univers, on descobrir el cosmos i la seva evolució, el Bosc Inundat, on es recrea un ecosistema amazònic en 1.000 m2, el Mur Geològic, l'exposició temporal "Sabres i mastodonts" i la Plaça de la Ciència.

Com cada any, dins de la programació d'activitats d'estiu del museu, tornen les CosmoNits de pel·lícula, cinema a l'aire lliure que es projectarà a la Plaça de la Ciència. I a més, hi haurà un cicle de ciència-ficció , "Mutacions" que protagonitzarà les nits dels dijous de juliol i agost.

Aprofita i gaudeix d'un viatge inoblidable per la ciència!

També us pot interessar