Què fer / Agenda / Exposicions i activitats / Reobertura del Museu Nacional d'Art de Catalunya

Reobertura del Museu Nacional d'Art de CatalunyaExposicions i activitats
10/06/2020 - 30/09/2020

Des del 10 de juny torna l'activitat al Palau Nacional, complint amb les condicions de seguretat per als visitants i reduint l'aforament a un terç de la seva capacitat. El servei d'audioguies se substitueix per visites guiades d'àudio a través dels telèfons mòbils. El seu horari serà de dimecres a diumenge, de 10 a 20 h, fins al 30 de setembre. El museu posa a disposició dels visitants un autobús per facilitar la connexió amb plaça Espanya els divendres, dissabtes i diumenges.

Podreu visitar les diferents col·leccions permanents del museu i fer un recorregut per mil anys d'art a Catalunya, des del segle X fins al segle XX, mitjançant les seves quatre col·leccions permanents: l'art romànic i art gòtic, l'art del Renaixement i art Barroc, l'art modern. A més, podreu gaudir de les exposicions dedicades a "Aurèlia Muñoz", a l'apartat d'art contemporani, i la intervenció d'Oriol Vilapuig sobre les valls d'Àneu al romànic.

Per preparar-vos abans la visita al museu, podreu gaudir d'algunes de les seves obres i de visites virtuals enllaçant aquí.

També us pot interessar