Què fer / Agenda / Main Events 2019 / Meet Vincent van Gogh
  • Meet Vincent van Gogh Experience

  • Meet Vincent van Gogh Experience

  • Meet Vincent van Gogh Experience

Meet Vincent van GoghMain Events 2019, Exposicions i activitats
14/03/2019 - 14/07/2019

Arriba a Barcelona una de les exposicions més esperades sobre Vincent van Gogh. Són 1500 m2 al centre de Barcelona on es pot gaudir d'aquest projecte immersiu de 360o, inspirat en una de les col·leccions més documentades de l'artista i creada pels experts del Museu Van Gogh d'Amsterdam. Pots conèixer la vida del fantàstic pintor i descobrir, mitjançant una experiència sensorial, les seves obres més conegudes i la seva vida.

D'entre les novetats de Meet Vincent van Gogh, el visitant pot tocar les reproduccions de les obres originals i veure, a través de les projeccions, fotografies, fragments de vídeo i audiovisuals, animacions multimèdia i cites de les seves cartes.

La visita va acompanyada d'una audioguia i gràcies a la qual van apareixent les persones que van formar de la seva vida com el seu germà, la seva cunyada, la seva mare i moltes altres. De la mateixa manera llocs tan coneguts de la seva vida com Le Tambourin o l'Hospital Saint-Rémy es fan presents gràcies als decorats de l'exposició.

Una experiència única i emocionant que mostra la història del famós pintor d'una manera nova, moderna i tridimensional.

També us pot interessar