Què fer / Agenda / Main Events 2018 / Mercat de Mercats

Mercat de MercatsMain Events 2018, Gastronomia i Vins
19/10/2018 - 21/10/2018

Tot aquell que ha estat a Barcelona sabrà que visitar els mercats (dels quals en tenim la impressionant xifra de 42; 38 alimentaris i 4 no alimentaris) és una delícia. Als mercats d'alimentació, s'hi poden trobar productes frescos de proximitat i de temporada, variats, colorits i temptadors, com ara peix, carn, fruites i verdures, ous de totes les mides, llegums cuits, fruits secs...

La fira Mercat de Mercats s'ha convertit en un esdeveniment que no es pot deixar passar en el calendari dels amants del bon menjar i beure a Barcelona. Mercat de Mercats representa la gran festa del producte i la gastronomia de la ciutat, amb el millor producte dels mercats, degustacions i ponències, aquest any amb especial èmfasi en la proximitat i la sostenibilitat.

Visita la novena edició de Mercat de Mercats, davant de la Catedral, del 19 al 21 d'octubre, durant tres dies de descoberta i consum sostenible per degustar tapes i platillos de proximitat, de paradistes i xefs d'alguns dels millors restaurants de Barcelona i Catalunya. Enguany, Mercat de Mercats compta amb la participació de mercats especials no alimentaris, i consolida l'espai familiar, una aula adreçada a famílies amb nens de 0 a 6 anys.


L'oferta es diversifica en:

Parades de Mercat.
Mercats especials no alimentaris.
Productes de Proximitat i Qualitat.
Productes d'Arreu.
Mercats del Territori.
Tapes de Mercat.
Celler de Mercat.
Artistes de Mercat.
Aula de Mercat.

També us pot interessar