Què fer / Agenda / Main Events 2018 / Barcelona Design Week

Barcelona Design WeekMain Events 2018, Exposicions i activitats
05/06/2018 - 14/06/2018

Del 5 al 14 de juny arriba la 13a edició de la Barcelona Design Week, sota l'eslògan ‘Revalorem'. Aquest any, i per consolidar-la entre els esdeveniments més importants sobre disseny a nivell internacional, el BCD (Barcelona Centre de Disseny) i el FAD (Foment de les Arts i del Disseny) han unit forces per fer-la créixer.

La BDW disposarà de més 110 activitats que tindran lloc en diferents punts de la ciutat. El principal escenari de les activitats més destacades serà, un any més, l'edifici Disseny Hub Barcelona on es viurà la festa inaugural (5 de juny), amb una conferència, quatre exposicions i una gran festa. El programa inclourà també activitats paral·leles com tallers, xerrades, exposicions, circuits, taules rodones i altres iniciatives.

A banda de les activitats principals organitzades per FAD i BCD, el programa de la Barcelona Design Week es completarà amb els esdeveniments del BDW City, un programa format per activitats paral·leles organitzades per empreses, entitats i altres agents que obriran la setmana del disseny a la ciutat.

Una setmana de cita obligada a Barcelona en la qual el disseny, la creativitat i la innovació són els protagonistes.


Del 6 al 14 de juny - The Garden Lab:
Espai multidisciplinar on es co-crearab experiències i relacions en un ambient distès, sempre relacionades amb el tema central de la BDW.
Del 9 al 10 de juny - Disseny en família:
Tallers i activitats experimentals i lúdiques entorn al procés de creació d'objectes que es poden veure a les exposicions permanents del Museu del Disseny.
Del 9 al 12 de juny - Poblenou Design Day (9); Sant Antoni Design Day (10); Gràcia Design Day (12):
Rutes guiades, degustacions, tallers, demostracions, actuacions i instal·lacions especials en un emplaçament emblemàtic del barri i programació d'activitats entorn al disseny i el retail, coincidint amb l'Any del Comerç i la Cultura.

També us pot interessar