Què fer / Agenda / Main Events 2018 / Grec Festival de Barcelona

Grec Festival de BarcelonaMain Events 2018, Festivals
07/2018

Per a molts amants de la cultura de Barcelona, l'estiu té un nom propi: el Festival Grec, una àmplia varietat d'esdeveniments artístics (teatre, dansa, música, circ i activitats per a nens) que la ciutat acull durant el mes de juliol, amb l'icònic Teatre Grec, l'amfiteatre a l'aire lliure de Montjuïc, que acull algunes de les més suggeridores actuacions.

Aquest any han creat 4 itineraris per aprofitar al màxim tots els espectacles, entre els que podem trobar el teatre dirigit per l'Oriol Broggi o el Mario Gas; les cançons de Carousel, el clàssic de Broadway; la dansa de La Veronal i d'IT Dansa; el circ de Rhum & Cia; i les creacions d'Albert Pla, entre molts d'altres.

De la mateixa manera, la música del Grec arriba a diferents espais de la ciutat. Tant el Harlem Jazz Club com el Jamboree oferiran concerts dins de la programació. I pel 50è aniversari del Festival de Jazz, Pat Metheny actuarà al Teatre Grec i hi haurà altres actuacions a la sala Barts.

Per últim, el cinema també tindrà el seu espai. Per una banda la Filmoteca, amb un cicle dedicat a un cineasta independent filipí; per l'altre, la Sala Montjuïc, al Castell de Montjuïc, un clàssic de l'estiu per veure bones pel·lícules.

També us pot interessar