Què fer / Agenda

Agenda

Si voleu treure el màxim profit a la ciutat de Barcelona, no oblideu subscriure-us al nostre Newsletter!

Descobriu

Barcelona dóna la benvinguda a...

ENJOY BCN

  • Barcelona amb l'esport femení

    BCN Life

    Barcelona és Mediterrani, modernisme, art, disseny, cultura, gastronomia... això ho teniu clar. Però, sabíeu que aquesta ciutat és també amant de l'esport a molts nivells? La Barcelona que va albergar el 1992 els Jocs Olímpics és una ciutat on la pràctica esportiva està molt estesa tant en l'àmbit amateur com professional i on les dones són referent en la pràctica d'esports de tota mena.

  • Barcelona Skibus Alp 2500

    De temporada

    Barcelona és una ciutat de contrastos. No és gaire gran comparada amb altres capitals però és molt dinàmica i internacional, tranquil·la però molt activa. Ho té tot: una bonica arquitectura, esdeveniments culturals, mar... tot i que al final, va ser quan vaig veure les muntanyes nevades prop de Barcelona que vaig decidir que era la millor ciutat del món!

  • Barcelona també és esquí. Descobriu l'escapada diferent!

    De temporada

    A una distància entre dues i quatre hores de la cosmopolita ciutat de Barcelona hi ha el Pirineu català: unes muntanyes de postal d'hivern que són el paradís dels amants de la planxa de neu, de l'esquí alpí i nòrdic, de l'esquí nocturn, de les passejades amb raquetes, dels trineus tirats per gossos o cavalls, de les motos de neu; en definitiva, dels addictes a la neu!

  • Les meves aventures accessibles a Barcelona

    De temporada

    Va ser molt interessant! Mai havia anat tan ràpid sense motor. El meu instructor em va guiar a mi, i la meva adrenalina, tot el camí des de dalt de tot de la muntanya i cap avall de nou.

  • Barcelona: una ciutat blava on el mar us acull tot l'any

    BCN Life , De temporada

    Els infinits dies de sol fan que la gamma de blaus de la ciutat brilli tot l'any. El mar, a Barcelona, us reserva sorpreses tots els dies, a l'estiu i també durant la resta d'estacions de l'any.

  • Barcelona, destí ciència - Una guia per explorar l'oferta científica i tecnològica a la ciutat

    BCN Life

    Barcelona té una llarga història molt vinculada a la ciència, els avenços tècnics i la innovació tecnològica, i en l'actualitat és el pol de recerca i desenvolupament tecnològic més important del sud d'Europa. Us convidem a explorar-ho!

  • Cultura, benestar i allotjament entre vinyes

    Menjar i Beure

    Mes enllà de gaudir de la vinya i tastar el vi, se'n pot gaudir des de una mirada diferent que s'escapa dels llistats de vins, cellers o denominacions d'origen, i que se centra, per contra, en experiències per als sentits íntimament lligades amb l'art, la cultura i el benestar.

  • Les olives de la Bodega 1900 són les famoses esferificacions que tenen l'origen a el Bulli.

    De ruta "vermutera": descobriu alguns dels millors llocs per fer l'aperitiu

    BCN Life , Menjar i Beure

    El vermut com a beguda és un vi macerat en herbes que es pren d'aperitiu. Aquí hem seleccionat una ruta per cellers de tota la vida i alguns de recent creació en què podreu gaudir com un autòcton.

  • Les millors botigues per anar de compres per Barcelona

    BCN Life , En família

    Barcelona és perfecta per anar de compres tant si vols renovar el teu armari amb peces de grans marques, com si et ve de gust recórrer botigues amb ànima i trobar productes locals. Tot passejant pels seus carrers hi podràs trobar des de moda, fins a artesania, decoració i productes gurmet i delicatessen. L'amor pel disseny forma part de l'ADN de la ciutat. Així que, si t'interessen les tendències úniques i inspiradores, estàs al lloc adequat.

  • Sis colmados on comprar i degustar productes gurmet a Barcelona

    Menjar i Beure

    Els colmados són els precursors de les que ara anomenem botigues gurmet. Són els antics ultramarins, establiments que donaven cabuda a tot tipus d'articles de primera necessitat, des de la llet en pols, als embotits envasats, passant per les llaunes de conserva, etc...

  • Torres

    Barcelona entre vinyes

    Menjar i Beure

    A prop de Barcelona, trobareu un munt d'activitats i propostes per gaudir sol, amb parella o amb amics de l'enoturisme, rutes per conèixer la tradició del vi i del cava arrelada en paisatges de gran bellesa i diversitat. Des dels cellers tradicionals ubicats a les terres d'interior fins a les vinyes vora mar; maridat amb la gastronomia més tradicional o amb l'arquitectura més moderna, les cinc Denominacions d'Origen de les comarques de Barcelona tenen molt a oferir-vos.

  • Barcelona i la sostenibilitat: un compromís real

    BCN Life

    Estem canviant la nostra manera de consumir, de menjar, fins i tot de viatjar, perquè el planeta no pot esperar. I cada petit gest, cada pas, compta. Descobriu el costat sostenible de Barcelona!

  • Barcelona, una ciutat on passejar i compartir un estil de vida

    BCN Life

    Barcelona ho té tot per a tothom, és una ciutat passejable i gaudeix d'un clima mediterrani benigne, ideal per visitar-la en qualsevol època de l'any.

  • Barcelona prem el "play": els festivals de música en directe que no us podeu perdre

    BCN Life , De temporada

    A Barcelona la música sona tot l'any, i amb l'arribada del bon temps els festivals es multipliquen. N'hi ha de tota mena i gènere; alguns s'estrenen a la ciutat; d'altres porten dècades consolidats com a esdeveniments internacionals, i tots han convertit Barcelona, amb la seva aposta per una programació trencadora i innovadora, en una de les capitals del món dels festivals de música.

  • Barcelona Family Friendly: Els plans i restaurants per anar amb nens

    En família , Menjar i Beure

    Barcelona és una ciutat repleta de passatemps per fer en família. A cada racó s'hi poden trobar distraccions de tota mena per no avorrir-se. I tot això, sense necessitat d'haver d'anar amb la carmanyola a la motxilla, ja què una bona part dels restaurants de Barcelona estan considerats Family Friendly.

  • Barcelona, ​​una ciutat accessible

    BCN Life

    Amb més de 2.000 anys d'història, Barelona s'ha anat transformant per aconseguir un disseny més accessible i amable, per tant, podreu passejar per carrers que transcorren entre restes romanes, esglésies gòtiques, edificis modernistes o monuments contemporanis amb total llibertat si aneu amb cadira de rodes.

  • Finestres d’Art i Còmic

    Còmic, literatura infantil, art o llengües estrangeres: les llibreries especialitzades de Barcelona

    BCN Life , En família

    Una selecció de llibres cuidada, un espai amb personalitat o un llibreter apassionat a l'altra banda del taulell són algunes de les característiques de les llibreries especialitzades. Si sou amants dels llibres ja ho sabeu: trobar-ne una que respongui a la necessitat de cada moment és com trobar un tresor.

  • Telefèric de Montjuïc

    Els millors miradors de Barcelona per a famílies: arribareu molt amunt!

    En família , BCN Life

    Us proposem un fantàstic pla familiar per poder captar-ne tota l'essència i dimensió: contemplar Barcelona des de les altures. I per això, hem triat els miradors més divertits i curiosos de la ciutat, que a més amaguen alguna sorpresa. Preparats i preparades per pujar molt amunt i tenir Barcelona als vostres peus?

  • Jamboree

    Música en viu: gaudir de la música de la forma més genuïna

    BCN Life , Barcelona de nit

    Barcelona ofereix als visitants la possibilitat de gaudir de la música de la forma més genuïna, de prop, en espais en els quals integrar-se en l'atmosfera local com un barceloní més.

  • La Central de l'Eixample

    Un passeig per les llibreries de Barcelona

    BCN Life

    Si la vostra passió és la literatura; les llibreries són el vostre element; les pàgines d'un llibre, la vostra evasió, i els llocs de les novel·les, racons a explorar: Barcelona us està esperant.

  • Set activitats d'enoturisme per fer en família a prop de Barcelona

    En família , Menjar i Beure

    Barcelona i el seu entorn més proper ofereixen un amplíssim ventall d'activitats enoturístiques per compartir en família. En recollim unes quantes per tal que aprofitis l'oportunitat de descobrir la gran oferta que la cultura del vi t'ofereix.

  • El Gòtic i el Port Olímpic per terra, mar i aire

    BCN Life

    Us imagineu com es veu Barcelona des del mar? I des del cel? Descobriu-ho mitjançant una activitat nàutica al Port Olímpic que, combinada amb una activitat cultural ben original al barri Gòtic, us farà viure intensament, i des d'un altre punt de vista, la vostra visita a Barcelona.

  • Museu Nacional d'Art de Catalunya. MNAC

    Del Port Vell al Parc de Montjuïc

    BCN Life , En família

    Si d'alguna cosa pot presumir Barcelona és de ser una ciutat mediterrània, històrica, avantguardista, cultural i cosmopolita. Us oferim dues propostes que us duran des del Port Vell, a tocar del mar, fins al Parc de Montjuïc, pulmó verd de Barcelona, perquè visqueu intensament la vostra visita combinant el mar i la ciutat.

  • Bohigas, Bofill i Barcelona: l'arquitectura contemporània s'escriu amb B

    BCN Life

    El patrimoni arquitectònic de Barcelona acostuma a associar-se al Modernisme i a la figura de Gaudí, però només cal fer un passeig per admirar els edificis i equipaments que fan d'aquesta ciutat un referent en arquitectura contemporània.

  • Barcelona en família: els millors plans per emplenar l'àlbum de records inoblidables

    En família

    Et proposem una sèrie de plans que inclouen riures, complicitat i sorpreses per compartir en família que, estem segurs, recordareu sempre.

  • Experiències per viure la gastronomia de Barcelona en primera persona

    Menjar i Beure , BCN Life

    És gairebé impossible visitar una ciutat sense experimentar la seva gastronomia, que és una manera excel·lent de conèixer la cultura del nostre destí. Barcelona no és una excepció a aquesta norma.

  • La Boqueria

    Els àpats barcelonins que us sorprendran

    Menjar i Beure , BCN Life

    No us ha passat mai que mentre visiteu una ciutat us entra gana però us ve de gust tastar alguna cosa diferent en comptes d'entaular-vos en un restaurant? A la ciutat trobareu una oferta molt extensa de locals i establiments on també podeu fer-hi un mos i descobrir noves maneres de tastar la gastronomia de Barcelona.

  • 30 anys JJOO Barcelona'92

    Barcelona i l'esport: més en forma que mai!

    BCN Life

    Barcelona va demostrar al món el 1992 que és una ciutat olímpica en la màxima expressió, no només per l'alt nivell esportiu, sinó pels valors de cohesió, compromís i esforç. Però la ciutat porta l'esport a l'ADN i la tradició ve de molt abans i, com les coses bones de la vida, és una història de passió.

  • Hotel Duquesa de Cardona

    Hotels únics, històries úniques. Descobriu els hotels més emblemàtics de Barcelona

    BCN Life

    Els hotels històrics i els hotels monument de la ciutat amaguen anècdotes, racons de somni i molta història, i segur que converteixen la vostra estada en una experiència única. Voleu saber quins són?

  • Set locals icònics de Barcelona on fer el vermut

    BCN Life , Menjar i Beure

    Fer el vermut és molt més que tastar un producte o fer l'aperitiu; també és un acte social, l'excusa perfecta per trobar-se i compartir. Aquests establiments de llarga tradició representen la cara més autèntica de la ciutat.

  • Vuit establiments emblemàtics per descobrir una altra Barcelona

    Menjar i Beure

    Barcelona és plena de racons magnífics que sovint són força desconeguts, amb un encant especial, diferents de tota la resta i que, per la seva història i les seves particularitats arquitectòniques, han esdevingut emblemàtics.

  • On trobar vi a granel a Barcelona

    Menjar i Beure

    Consumir vi a granel és una tradició que ha tornat per quedar-se. A Barcelona tenim propostes per triar i remenar on fruir d'aquesta oferta, sovint combinada amb aperitius o, si més no, amb la millor de les companyies.

  • Parc d'Atraccions del Tibidabo

    Tibidabo, la muntanya màgica

    En família

    No és estrany que els mateixos barcelonins la bategessin com la muntanya màgica. Els 515 metres d'altura la converteixen en el punt més alt de la Serra de Collserola i, a causa d'això, la seva silueta figura en l'imaginari visual de les postals de la ciutat.

  • Plaça de Mercadal

    Barri de Sant Andreu: la Barcelona més autèntica.

    BCN Life

    Barcelona és moltes Barcelones, i un dels exemples més clars és el barri de Sant Andreu. Allunyat del centre, aquest districte, però, posseeix tota l'essència catalana: llocs pintorescos, història, establiments centenaris i equipaments futuristes es barregen de forma harmònica. Visiteu-lo i sentiu-vos barcelonins d'una manera autèntica.

  • Barcelona, una ciutat de compres molt especial

    BCN Life

    Anar de compres es pot convertir en una altra manera de conèixer una ciutat. Des de productes d'artesania o curiosos que només pots trobar en aquest lloc, fins a delícies gastronòmiques per recordar "els sabors" del viatge.

  • #BarcelonaENOTurisme, descobreix cellers com mai te'ls havien explicat

    Menjar i Beure , BCN Life

    Que no. Que l'enoturisme no és (només) beure vi. Això ja ho pots fer en una terrassa, en una taula de restaurant... o fins i tot a casa teva! L'enoturisme és molt més que visitar un celler. És cultura, paisatge, patrimoni, història, aventura, gastronomia i desconnexió natural. Descobreix els (molts) cellers que hi ha prop de Barcelona.

  • Barcelona, la ciutat més dolça

    En família , Menjar i Beure

    Si sou amants del dolç, no us podeu perdre els tresors que anireu trobant en aquest paradís de la xocolata i la pastisseria. Us presentem la Barcelona més dolça.

  • Viviu la màgia de Nadal als restaurants i els hotels de Barcelona

    De temporada , BCN Life

    A Barcelona, la gastronomia i les tradicions al voltant la taula són presents durant tot l'any, però per Nadal prenen més protagonisme. Aquest Nadal, deixeu-vos sorprendre als restaurants i els hotels de Barcelona i assaboriu les festes plat a plat.

  • Museu Nacional d'Art de Catalunya

    Cultura i gastronomia a Barcelona per a tots els gustos!

    Menjar i Beure , BCN Life

    Us imagineu poder gaudir a la vegada de l'arquitectura més emblemàtica i la millor gastronomia? A Barcelona és possible. Podreu menjar en excel·lents restaurants situats en els edificis més emblemàtics per la seva història i interès arquitectònic. Se us ha obert la gana?

  • Mirador de l'Alcalde. Parc de Montjuïc

    Barcelona a vista d'ocell

    BCN Life

    La millor manera d'admirar la bellesa integral d'una ciutat és des de les altures. I és aquí on Barcelona es mostra en tota l'esplendor. Situada en una plana envoltada de serres i petits cims, la privilegiada geografia dóna recer a múltiples miradors que la converteixen en un regal per als ulls més curiosos. Hi fem un cop d'ull?

  • Pa amb tomàquet

    Les normes sagrades del "pa amb tomàquet"

    Menjar i Beure

    Si pregunteu a qualsevol barceloní quin és el millor invent català de tots els temps és molt possible que nou de cada deu responguin: "el pa amb tomàquet!". Més que una senzilla recepta, una tècnica culinària o un costum, el gest d'untar el tomàquet en el pa, és un senyal d'identitat catalana.

  • Barcelona i l'esport: una història d'amor

    BCN Life

    Amor pels valors i les emocions. Amor per la superació i el treball en equip. Amor per l'aire lliure, la velocitat, els aplaudiments. D'esports n'hi ha molts; tants que sigui quin sigui l'esport que et fa vibrar, segur que trobaràs a Barcelona una experiència per viure'l intensament.

  • Carrers amb història, Barcelona

    Carrers amb història

    BCN Life

    Els carrers d'una ciutat són una prolongació de la vida dels seus habitants, formen part de les llars, la forma de compartir i conviure amb el que, en definitiva, és casa o la casa de tots. Si passegem per Barcelona, veurem que cadascun dels carrers té una història singular.

  • Jardí Botànic de Barcelona

    Plans gratis que no surten a les guies

    BCN Life

    Si teniu ganes de conèixer Barcelona a través d'experiències alternatives, sense gastar un duro, seguiu llegint, això us interessa. Cada mes hi ha activitats gratuïtes per no quedar-se al sofà o a l'habitació d'hotel i explorar la ciutat. Aquí teniu algunes de les que podeu fer durant tot l'any, però manteniu-vos atents, perquè a Barcelona cada dia hi ha alguna cosa que podeu fer sense gastar diners.

  • Barcelona a dues rodes

    BCN Life

    Qui va dir que les bicicletes eren per a l'estiu?, a la Ciutat Comtal són per a tot l'any. A més és una de les maneres més divertides de visitar la ciutat a l'aire lliure, ja sigui amb amics, família o sol.

  • Zurich Marató de Barcelona

    Barcelona per a runners

    BCN Life

    La febre runner s'ha estès per tot el món a una velocitat de corredor olímpic. Però, on s'entrenen els barcelonins?, quins són els millors recorreguts per practicar el running i descobrir aquesta ciutat? Deixem-nos de preguntes, calcem-nos unes bones vambes i anem a recórrer-los.

  • Festes de Sants, com ser un més del barri

    De temporada

    A l'estiu, durant els mesos de juny i setembre, els antics municipis de Barcelona celebren les seves festes populars. Una excusa perfecta per visitar la ciutat i perdre's pels seus barris vestits de gala. Les festes de Sants mantenen viu l'esperit d'una gran festa celebrada en honor a sant Bartomeu, patró de l'antiga Vila de Sants.

  • Granja Petitbo

    Passeig de Sant Joan i voltants: on els Barcelonins adoren anar

    BCN Life

    A més de connectar dos dels districtes més cool de la ciutat, el passeig de Sant Joan s'ha posat últimament de moda entre els barcelonins. Perfectament remodelat per passejar-hi a peu o amb bicicleta, el tram entre els carrers València i Casp i els voltants s'ha convertit en epicentre de bars i restaurants interessants, botigues amb encant i establiments sorprenents.

  • Això és Barcelona

    BCN Life

    Ens van dir: «Això és Barcelona», tot ensenyar-nos una postal del Pedraforca. No ens ho crèiem, però a només dues hores de Barcelona pots envoltar-te de natura i de les muntanyes dels Pirineus.
    Als Pirineus s'hi pot fer de tot: practicar esport, endinsar-se en la cultura o gaudir de la gastronomia. Qualsevol època de l'any, si vas a Barcelona, escapa't als Pirineus i descobreix-ho de primera mà.

  • Barcelona i l'accessibilitat: un somni per als usuaris de cadires de rodes

    BCN Life

    Barcelona és una ciutat que durant molt de temps havia somniat visitar, i un viatge que estava a dalt de tot de la meva llista de coses a fer abans de morir. Així que estava molt emocionada i nerviosa per visitar la bella Barcelona, durant quatre meravellosos dies.

  • Endinseu-vos en l'arquitectura més desconeguda i els sabors locals més autèntics de Barcelona

    Menjar i Beure , BCN Life

    Voleu descobrir una Barcelona diferent i desconeguda, mentre porteu el vostre paladar a degustar els millors sabors de la gastronomia de proximitat de la ciutat? No espereu més i prepareu-vos per conèixer una Barcelona que va més enllà dels imprescindibles.

  • Wifivox

    Apps per moure's a Barcelona

    BCN Life

    Tenir la ciutat al palmell de la mà i oblidar-vos dels mapes, fullets, flyers i tot tipus d'informació que s'acumula quan viatgeu és un plaer. Barcelona disposa d'apps per viure la ciutat a cop de clic i de més de 600 punts Wi-Fi repartits per tota la ciutat perquè pugueu connectar-vos.

  • Tarda cultural a cost zero

    BCN Life

    El diumenge a Barcelona sembla que descansen fins i tot els taquillers, així que no haureu de comprar entrada a la majoria dels principals museus. Això sí, ha de ser a partir de les 15 h o coincidir amb el primer diumenge de mes. Sí, sí, com ho sentiu, o millor dit, com ho esteu llegint. Podeu gaudir dels millors museus sense pagar un duro, això sí que és tenir art.

  • Plaça Reial

    3 places per a un diumenge tranquil

    BCN Life

    Les places, sobretot a Barcelona, són un punt de trobada, un epicentre urbà i el termòmetre exacte de l'estat d'ànim dels habitants. Passar un diumenge de plaça en plaça pot ser una gran manera de descobrir la ciutat.

  • Nit de museus, art sota la llum de la lluna

    BCN Life

    La lluna de Barcelona és testimoni de milers de nits màgiques. Encara que, segurament, si li preguntéssiu a ella sobre La Nit dels Museus, respondria que té un conjur especial, un magnetisme molt difícil d'explicar que la transforma en una d'aquestes nits que ningú, tingui l'edat que tingui, s'hauria de perdre.

  • 3 opcions per dormir en família

    En família

    El verb dormir és important per al nostre dia a dia, però encara ho és més quan viatgem en família. Perquè, després d'haver recorregut carrers de dalt a baix, el descans és fonamental per tornar l'endemà amb tota l'energia suficient i continuar descobrint tot el que ofereix una gran ciutat com Barcelona. Per això, perquè pugueu descansar en família, us proposem tres diferents tipus d'allotjament i un exemple per a cada un.

  • Barcelona LGTB-Friendly

    Barcelona LGTBIQ+-Friendly

    BCN Life

    Barcelona s'ha convertit en un dels destins europeus favorits per a lesbianes, gais, trans, bisexuals i intersexuals. Com a metròpolis oberta i cosmopolita, la ciutat ofereix als seus visitants molts atractius associats a la diversitat, a la llibertat i a la tolerància. El circuit LGTBIQ+, amb serveis i una oferta estable tot l'any, n'és una bona mostra.

  • La tardor transformadora

    De temporada

    La tardor, quina delícia! Canvis per tot arreu... miris on miris, la Val d'Aran es transforma. L'estiu ha marxat i les muntanyes d'aquest destí majestuós dels Pirineus centrals esdevenen ràpidament un museu viu per a aquells que tinguin la sort de visitar-lo. Els tons verds, grocs, carbasses, vermells i marrons rovell fan empal·lidir les més belles pintures.

  • Museu Nacional d'Art de Catalunya

    Viviu la Barcelona més literària

    BCN Life

    Barcelona amaga nombrosos escenaris literaris i són moltes les novel·les que han fet viatjar, virtualment, els lectors. Ara podeu recórrer la ciutat seguint els escenaris d'alguns llibres i autors de referència mundial. Us proposem 5 rutes literàries. Us hi apunteu?

  • Productes de temporada: els bolets

    De temporada , Menjar i Beure

    Si sou dels que assaboriu al màxim cada viatge, aquesta és, sens dubte, la vostra època per visitar Barcelona. I és que cada any, amb l'arribada de les primeres pluges de la tardor, Catalunya viu una transformació cultural i gastronòmica al voltant d'un dels aliments més arrelats a la seva identitat: els bolets.

  • Viviu els colors de la tardor a Barcelona i les rodalies

    De temporada

    Un mestre de l'ús del color, Tolouse-Lautrec, va dir una vegada que la tardor és la primavera de l'hivern. Aquesta estació és una font d'inspiració i bellesa que Barcelona i les rodalies mostren en tot l'esplendor.

  • Cava & Sunset Sailing Experience

    La Ribera, entre el mar i l'art

    BCN Life

    El barri de la Ribera té un encant especial. Els seus carrers són història viva de la ciutat i el barri segueix sent una finestra oberta al Mediterrani. És un indret entranyable que ofereix varietat d'opcions per gaudir del mar i la cultura. A continuació trobareu alguna proposta per gaudir durant un dia.

  • #ExperienceBarcelona, o una altra manera de viure un intens cap de setmana a Barcelona

    BCN Life

    Art, gastronomia, vistes, passejades marítimes i secrets històrics… 48 hores a Barcelona donen molt de joc, i nosaltres vam tenir l'oportunitat de viure-ho el passat 16 i 17 de juny amb #ExperienceBarcelona. T'animes a descobrir-ho?

  • Arriba la tardor, arriba un altre #ExperienceBarcelona

    BCN Life

    La tardor ens va portar una nova #ExperienceBarcelona… I la vam gaudir al màxim! Un tour enogastronòmic, una visita al conjunt modernista més gran d'Europa, un vol en helicòpter… Es pot demanar més?

  • Catedral del Mar

    Rutes literàries de Barcelona i resta de Catalunya

    BCN Life , De temporada

    La literatura i Barcelona protagonitzen una història d'amor. No pocs escriptors han ambientat aquí les seves novel·les, o s'han instal·lat a la ciutat per crear. Voleu descobrir els seus passos i el seu llegat? Us recomanem algunes de les nostres rutes literàries. Passareu pàgina?

  • Emocions clàssiques, emocions al plat

    Menjar i Beure , BCN Life

    Els viatges són emoció. Sensacions. Petites, però grans experiències. Com la descoberta d'un plat innovador, sorprenent. O el sentiment d'una ària, la màgia d'una partitura tocada com els àngels. A Barcelona, us esperen petites, però poderoses emocions. A taula, als restaurants d'autor. Però també a la sala, a les fosques amb el vostre compositor favorit.

  • Barcelona a l'aire lliure

    BCN Life , En família

    Barcelona és Mediterrani, verd i blau, i aire lliure. L'estiu està per divertir-vos al màxim, aprofiteu-lo a Barcelona i gaudiu de tots els plans i racons que us ofereix la ciutat a l'aire lliure.

  • Palau de la Música Catalana

    Descobriu tot el que Barcelona us ha preparat per al 2022. No us ho voldreu perdre!

    BCN Life

    Exposicions úniques, concerts històrics, festivals imprescindibles i molt més us està esperant per satisfer el vostre afany de cultura, esport, art, literatura, música i tradicions populars. Aneu marcant dates a la vostra agenda, perquè no voldreu perdre-us res.

  • Copes Barcelona

    Bars per viatjar en el temps

    Barcelona de nit

    Com ja hem esmentat a Restaurants amb història i Les cinc joies amagades del Raval, Barcelona està plena de bars i restaurants on la història roman congelada. Us en recomanem d'altres per si us ve de gust fugir del present per aterrar en el passat, si més no per molt poc temps.

  • Correfoc de Barcelona

    Viure la Mercè com un barceloní

    De temporada

    Si teniu en ment escapar a Barcelona al setembre, hi ha cinc dies assenyalats en el calendari on la ciutat obre les portes i celebra les seves festes amb magnificència. La Ciutat Comtal es vesteix de llarg per rendir-li honors a la Mare de Déu de la Mercè, patrona de Barcelona des de 1687.

  • Quimet Quimet Barcelona

    Poble-sec, de bodega en bodega

    Menjar i Beure

    No és casualitat que Poble-sec hagi tingut diferents noms i sobrenoms durant els últims anys. Es podria dir que és un dels barris més canalles de Barcelona. No és d'estranyar que la gent més moderna i cool de la ciutat estigui emigrant als seus carrers. Conegut, a la dècada dels quaranta, com la petita París, aquest genuí barri de Barcelona regentava una marabunta de diversió i apogeu cultural en els seus famosos cabarets, teatres, sales de concerts i bars.

  • Restaurant 7 Portes de Barcelona

    Restaurants amb història

    Menjar i Beure

    Si alguna cosa té Barcelona és una oferta gastronòmica per a tots els gustos i butxaques. Llocs per viatjar en el temps i descobrir alguns dels fogons on es va començar a cuinar el que avui coneixem com la cuina catalana.

  • Harlem Jazz Club

    Bars amb música en directe

    Barcelona de nit

    Barcelona té una melodia peculiar. Sona a mar, a terrasses plenes de gent, al vent que descendeix de la muntanya, a gentada i a Mediterrani. Però si el que busqueu és escoltar la seva melodia més profunda, la que no està als carrers, només heu d’endinsar-vos en algun dels milers de bars que sonen a guitarres, bombos, baixos i a tants instruments com grups que habiten a la ciutat.

  • Els temples del gintònic barceloní

    Barcelona de nit

    En tot just menys de cinc anys, aquest curiós invent anomenat gintònic ha conquistat les barres de Barcelona. Tant és així que han proliferat les ampolles de ginebra a les vitrines dels bars, omplint les prestatgeries amb ampolles d'orígens i destil·lacions tan diferents com les combinacions que podreu trobar en els milers de bars especialitzats en servir-la.

  • Negroni Barcelona

    Cocteleries amb pedigrí a Barcelona

    Barcelona de nit

    La cocteleria es pot comparar a la música simfònica, perquè tota barreja obtingui l'harmonia perfecta cal ser molt precís. No val barrejar per barrejar, cal fer-ho amb un rigor matemàtic i amb un coneixement profund. Si voleu endinsar-vos en els santuaris més clàssics de la ciutat, seguiu llegint, col·loqueu-vos a la barra i contempleu com els uniformats coctelers fan màgia en els seus laboratoris.

  • La ruta del vi i el cava

    Menjar i Beure

    Si hi ha alguna cosa que defineix Catalunya són les vinyes que conformen no només el paisatge, sinó l'essència de la seva naturalesa, tradició i llegat històric. A pocs quilòmetres de Barcelona, trenta minuts per carretera, és possible submergir-se en les comarques de l'Alt Penedès, l'Anoia, el Baix Llobregat, el Baix Penedès i el Garraf conegudes com la zona del Penedès, famosa al món sencer pels vins i caves.

  • Els Oblidats. Museu Marítim de Barcelona

    Gastronomia en centres culturals

    Menjar i Beure

    Gastronomia i cultura van de la mà. Tant és així que Barcelona uneix cultura i bona taula. Aquí pots menjar en un museu o en un edifici singular... tu tries!

  • Barcelona, una ciutat apassionada per la música clàssica

    BCN Life

    Barcelona s'ha convertit en una ciutat de referència a escala europea pel que fa a la música clàssica gràcies a una oferta de prestigi, una programació continuada i uns espais espectaculars que van ser dissenyats per gaudir-ne a un nivell excepcional.

  • Nadal a Barcelona

    Aquest any comparteix el teu Nadal

    De temporada , BCN Life

    Vocabulari útil perquè fardis de ciutat.

  • Can Calopa. Barcelona

    La cultura del vi a Barcelona

    Menjar i Beure , BCN Life

    Gaudir d'un bon vi a Barcelona és una de les activitats que no us hauríeu de perdre a la vostra visita a la ciutat. És una experiència que complementa conèixer la seva història i el seu patrimoni arquitectònic o aprofitar-ne la variada i heterogènia proposta cultural.

  • Revetlla de Sant Joan: la nit màgica a Barcelona

    De temporada

    Si la nit del 23 de juny comences a sentir petards i veure fogueres, tranquil; estàs a punt de descobrir la nit més màgica de l'any.

  • Tradicions nadalenques de Barcelona. El Tió

    Nadal a Barcelona: ni us imagineu la de sorpreses que us esperen

    De temporada , BCN Life

    Nadal és temps de retrobament familiar, de mercats de Nadal, de llums i regals, de bons desitjos. Però a Barcelona celebrem les tradicions de forma diferent i única. Fem pessebres, fem cagar el tió, tenim un Home dels Nassos que té tants nassos com dies té l'any, mengem torrons i neules... Us animem a descobrir-les!

  • Sant Jordi - Magoz

    Feliç Sant Jordi: un dia molt especial a través dels ulls de l'il·lustrador MAGOZ

    De temporada

    La rosa i el llibre són els protagonistes de la imatge de Sant Jordi 2019 creada per l'il·lustrador MAGOZ. Aquesta iniciativa comptarà cada any amb un artista d'un país diferent. Descobriu tot el que significa aquest dia a través dels ulls del dissenyador català.

  • Plans d'estiu a Barcelona: prepareu l'agenda

    BCN Life , Menjar i Beure

    Arriba l'estiu i la ciutat vibra amb els millors plans! Festivals, nits d'estiu, restaurants de tapes i amb terrassa... Escolliu el vostre i a gaudir!

  • Nadal a Barcelona: ànima, cultura i fogons

    Menjar i Beure , BCN Life

    El Nadal és un dels moments més màgics de l'any, i viure'l a Barcelona és una experiència inoblidable. Esteu preparats per descobrir totes les tradicions que envolten aquesta època mentre proveu la gastronomia més tradicional de Catalunya?

  • Aquest Sant Jordi regala la #RosaSolidariaStJordi2020 de Cinta Arribas

    De temporada

    Turisme de Barcelona us ofereix la possibilitat de regalar una rosa solidària dissenyada per la il·lustradora Cinta Arribas, amb la qual, a més, col·laboreu amb una donació per a l'Hospital Clínic de Barcelona.

  • Casa Batlló. Antoni Gaudí

    Plans d'estiu a Barcelona, gaudiu-los!

    De temporada , En família

    No busqueu més, perquè només a Barcelona ho teniu tot. Aquest estiu la ciutat acull els millors plans estiuencs: més de 400 concerts en directe, festivals internacionals, plans nocturns per fugir de la calor i gaudir de la calma de la nit, activitats culturals per tota la ciutat, gastronomia per a tots els gustos... i mar, platges, passejos, jardins, compres... Benvinguts a l'estiu de la vostra vida.

  • Festivals d'estiu a Barcelona: la guia definitiva

    De temporada , BCN Life

    El bon temps i l'esperit eclèctic i cosmopolita de Barcelona la converteixen en una de les capitals del món dels festivals. I no estem parlant només de música, sinó de pràcticament totes les tendències artístiques: literatura, cinema, disseny, teatre, dansa, gastronomia... Prepareu-vos per refrescar-vos a força d'oci, cultura i concerts.

  • Nits d'estiu a Barcelona: la guia definitiva

    De temporada , BCN Life

    Comença l'hora daurada, cau el sol i la ciutat es converteix en un gran epicentre d'activitats culturals, gastronòmiques i artístiques. Són les anomenades "Nits d'estiu", un ambiciós projecte que converteix la ciutat en un paradís de plans vespertins, perquè el vostre estiu sigui inoblidable.

  • 10 raons per venir a celebrar el Nadal a Barcelona

    De temporada , En família

    Celebrar el Nadal ja és, en si mateix, un esdeveniment llargament esperat. Però celebrar el Nadal a Barcelona supera totes les expectatives. Aquí teniu 10 raons que, sens dubte, us captivaran. Viviu el Nadal a Barcelona: no l'oblidareu en tot l'any.

  • Barcelona estrena Nadal

    Barcelona estrena Nadal

    De temporada , En família

    Aquest any Barcelona estrena Nadal amb una proposta ben llarga de plans nadalencs i novetats que no poden faltar en les vostres agendes. No us els perdeu!

  • Nadal en família

    Nadal en família

    De temporada , En família

    Pessebres, cavalcades, tallers, fires, llums i molt per descobrir: aquest desembre i gener, Barcelona repartirà plans nadalencs arreu. Us fem un resum de tots els que no podeu deixar escapar quan sortiu amb la canalla.

  • Gust de Nadal

    Menjar i Beure , De temporada

    El Nadal també es pot degustar a Barcelona. Menges tradicionals, dolces i salades, per a tots els gustos. Els restaurants i hotels de la ciutat no tanquen les cuines i aprofiten aquests dies per preparar uns menús molt apetitosos i replets dels plats tradicionals de la cuina nadalenca. Hi podeu degustar plats com l'escudella i carn d'olla o els canelons. I, també, finalitzar l'àpat amb un bon tast de torrons i neules tot acompanyat d'una copa de cava. Us convidem a descobrir-los!

  • 23 d'abril, Sant Jordi. Descobriu per què voldreu estar a Barcelona.

    De temporada

    Hi ha un dia a l'any en què viatgers i visitants se senten a Barcelona com en un altre planeta. Aquest dia a Barcelona es respira un ambient diferent i podríem aventurar-nos a assegurar que tots els ciutadans i ciutadanes surten al carrer. Així que si planegeu venir a Barcelona i la vostra visita coincideix amb el 23 d'abril, enhorabona! La viureu en el que possiblement és el dia més estimat pels barcelonins.

  • Bon Sant Jordi: la màgia de la rosa i el llibre a través de l'univers de la il·lustració

    De temporada , BCN Life

    Sant Jordi és una de les festes més importants i estimades pels catalans i catalanes. A més de commemorar el patró de Catalunya, Sant Jordi s'ha convertit en un dia per celebrar la cultura, l'amor i la creativitat reflectida a la literatura dels llibres i les seves il·lustracions.

També us pot interessar