Què fer / Agenda

Agenda

Festival Pantalla Barcelona


CinemaFestivals


del 28 de juny al 27 de juliol

Grec Festival de Barcelona


Main EventsFestivals


del 29 de juny al 28 de juliol

Descobriu

Barcelona dóna la benvinguda a...

ENJOY BCN

Experiències per viure la gastronomia de Barcelona en primera persona

Gastronomia , BCN Life

És gairebé impossible visitar una ciutat sense experimentar la seva gastronomia, que és una manera excel·lent de conèixer la cultura del nostre destí. Barcelona no és una excepció a aquesta norma.

Barcelona i la sostenibilitat: un compromís real

BCN Life

A prop de Barcelona, trobareu un munt d'activitats i propostes per gaudir sol, amb parella o amb amics de l'enoturisme, rutes per conèixer la tradició del vi i del cava arrelada en paisatges de gran bellesa i diversitat. Des dels cellers tradicionals ubicats a les terres d'interior fins a les vinyes vora mar; maridat amb la gastronomia més tradicional o amb l'arquitectura més moderna, les cinc Denominacions d'Origen de les comarques de Barcelona tenen molt a oferir-vos.

Els àpats barcelonins que us sorprendran

Gastronomia , BCN Life

No us ha passat mai que mentre visiteu una ciutat us entra gana però us ve de gust tastar alguna cosa diferent en comptes d'entaular-vos en un restaurant? A la ciutat trobareu una oferta molt extensa de locals i establiments on també podeu fer-hi un mos i descobrir noves maneres de tastar la gastronomia de Barcelona.També us pot interessar