• Jardí Botànic de Barcelona

  • Jardí Botànic de Barcelona

  • Jardí Botànic de Barcelona. JM del Llobet

Jardí Botànic de Barcelona

El Jardí Botànic de Barcelona reuneix les plantes d'arreu del món que s'han adaptat a viure a les regions del Planeta que tenen condicions de clima mediterrani. A més de la conca Mediterrània, aquestes regions són el sud d'Austràlia, Sud-àfrica, el centre de Xile i Califòrnia. La riquesa florística d'aquestes àrees i la semblança dels seus paisatges són la font d'inspiració del Jardí Botànic.

Dissenyat per un equip interdisciplinar encapçalat per l'arquitecte Carlos Ferrater, el Jardí Botànic de Barcelona mostra un total de 2.000 espècies distribuïdes segons la seva procedència geogràfica i, a la vegada, agrupades d'acord amb el paisatge que formen a la natura. Així, en només 14 hectàrees, és possible fer un passeig per quatre continents en un entorn paisatgístic i arquitectònic únic i amb excel·lents vistes a la ciutat, la serra de Collserola i l'àrea metropolitana.

El Jardí, que va merèixer el premi FAD d' Arquitectura l'any 2002, conserva una col·lecció de bonsai d'espècies mediterrànies que s'exposa de forma permanent. El Jardí botànic organitza tota mena d'activitats relacionades amb la botànica dirigida a tots els públics.

Banner enllaç experiències de ciutat









Consulta dades d'accessibilitat a ► Barcelona-access.com

També us pot interessar