Què fer / Agenda / Circ / Messi10 by Cirque du Soleil

Messi10 by Cirque du Soleil Circ, Teatre i espectacles
10/10/2019 - 04/01/2020

La llegenda del futbol, homenatjada per la principal companyia de circ del món

Quan el millor jugador del món inspira la millor companyia de circ del món, el resultat només pot ser un espectacle inoblidable.

Messi10 by Cirque du Soleil és el nou xou de la companyia líder al món en entreteniment, i a l’estat espanyol només se’n podrà gaudir a Barcelona. El 10 d’octubre, la ciutat acull l’estrena mundial d’aquest espectacle, que s’endinsa en l’apassionant món del futbol.

Amb una gran posada en escena de llums, so, música, equips tècnics i efectes audiovisuals, “Messi10” celebra el llegat del genial jugador i posa en relleu la riquesa cultural que suposa un dels esports més populars del món. “Hem treballat en aquest projecte durant gairebé dos anys per portar-los un xou que revelarà l’atletisme, la devoció i l’excel·lència que uneix el món del futbol i el del circ —explica Sean McKeown, director de creació—. L’espectacle inspirarà les persones a trobar el 10 que tots tenim a dins”.

Quaranta-sis artistes de més de quinze països pugen a l’escenari per fer una “performance” plena de màgia i espectacularitat. So noranta minuts en els quals el públic vibrarà amb la història d’un jove que supera els obstacles per perseguir el seu somni, i que ens recorda que la grandesa s’aconsegueix quan ens aixequem després de cada caiguda.

També us pot interessar