Què fer / Agenda / Main Events / Sónar 2019

Sónar 2019 Main Events , Festivals
18/07/2019 - 20/07/2019

El Sónar és un festival de música avançada i art multimèdia. Però també és molt més que això: el Sónar s'ha convertit en un referent internacional de primer ordre, ja que ha transcendit allò que és eminentment musical per convertir-se en una explosió de llenguatge multimèdia i art i música electrònica que atrau els fans d'arreu del món.

El festival es converteix durant tres dies en un punt de trobada per a un públic àvid de novetat. Dividit en Sónar de Dia (Fira Montjuïc de Barcelona) i Sónar de Nit (Gran Via de L'Hospitalet), en total tenen cita en diversos espais de la ciutat més de 140 shows entre concerts, sessions de DJ, projeccions, debats, conferències i una profusa presentació de projectes multimèdia. 

Aquest any arriba la 26a edició, Sónar 2019 es celebrarà de forma excepcional en ple estiu, durant els dies 18, 19 i 20 de juliol i presenten un cartell de luxe amb artistes com el geni digital Daito Manabe, el retorn del mític productor japonès DJ Krush, el nou directe del duet parisenc Acid Arab, artistes de l'escena nacional del moment com Territoire, Berlinist, Diego Navarro, els llegendaris Macromassa, així com les propostes més radicals a l'escenari SonarXS, com les de Shiva Feshareki, Afrodeutsche, Bill Kouligas, entre d'altres. Però un dels moments més sonats del festival és l'actuació de Bad Bunny a SonarClub. D'altra banda, Sónar s'ocupa del debut al nostre país de Lil Uzi Vert, figura del trap i nou rap americà.

El Festival Sónar 2020 tornarà a les seves dates habituals en el mes de juny.

Si no us voleu perdre cap actuació de Sónar 2019, podeu consultar tots els artistes aquí.


Espais Sónar:

Sónar de Dia: Fira Montjuïc. Avinguda Rius i Taulet, s/n. Barcelona.
Sónar de Nit: Fira Gran Via L'Hospitalet. Avinguda Joan Carles I. L'Hospitalet de Llobregat.

També us pot interessar