Què fer / Agenda / Nadal / Fira de Reis

Fira de ReisNadal, Activitats en família
19/12/2019 - 06/01/2020

La tradició dels Reis Mags no seria el mateix sense la Fira de Reis que s'organitza cada any a la Gran Via de les Corts Catalanes, entre els carrers de Muntaner i Rocafort, on es poden trobar tot tipus de joguines, objectes de regal, artesania i productes típicament nadalencs. A més, qui ho desitgi pot dur joguines noves a les casetes solidàries que hi ha a la fira.

A Catalunya i a Espanya, la nit del 5 de gener és el dia més important per a tots els nens i nenes, ja que els Reis Mags visiten totes les cases i els deixen regals i joguines mentre dormen. Segons la tradició, els dies anteriors els nens han d'escriure una carta a Ses Majestats per sol·licitar-los els regals que desitgen i per assegurar-los que s'han portat bé durant l'any que s'acaba. Si no és així, els Reis Mags (que tot ho saben), els deixaran carbó dolç en comptes de regals.

Com que els temps han canviat, avui en dia els nens i nenes poden enviar la seva carta per e-mail o a la pàgina web dels propis Reis, a més de per correu ordinari o a través d'algun patge reial. La Fira de Reis, a més, és oberta la nit del 5 de gener fins a les tres de la matinada, per si Ses Majestats tenen alguna emergència d'última hora.

També us pot interessar