Què fer / Agenda / Main Events / Comic Barcelona

Comic BarcelonaMain Events , Fires
05/04/2019 - 07/04/2019

Pow! Zap! El deliri per als amants de còmics. És l'hora, un cop més, de la celebració a Barcelona de tot allò relacionat amb les novel·les gràfiques. Aquest any té lloc la 37a edició d'aquesta fira internacional del còmic, una cita imprescindible per als fans de personatges com Batman, Astèrix o Goku. Es tracta d'un festival total que inclou autors convidats i il·lustradors, tant espanyols com de tot el món, tallers, exposicions, parades que venen records, així com centenars de llibres nous i vells, premis, videojocs i activitats per a nens.

Un nou espai debuta aquest any: Alter ComicBarcelona, un projecte per donar l'oportunitat a editorials petites, independents, alternatives, o de recent creació de poder participar com a expositors, vendre les seves publicacions, etc.
Hi ha també una divertida àrea pedagògica "Comic Kids", per a nens de 5 a 12 anys, que espera animar-los a llegir i convertir-los en la nova generació de fans. Les activitats inclouen dibuix, jocs, contes i una exposició que explica com es fan els còmics. Potser algun d'aquests nois acabin de grans unint-se a les files dels molts visitants que acudeixen disfressats a aquesta fira. Des de Princesa Leia fins a Joker, Super Mario i Klingons, recreen un univers colorit, afable i alegre on la força d'unió és l'afició pels llibres de còmic.

També us pot interessar