Què fer / Agenda / Esports / Dia Mundial de la Neu 2019
  • La Molina

  • Baqueira Beret

  • Roc Roi

  • Tavascan

Dia Mundial de la Neu 2019Esports
14/01/2019 - 20/01/2019

El 20 de gener es celebra el Dia Mundial de la Neu, i Barcelona es suma a la celebració. Barcelona també és neu i muntanya! Les muntanyes dels Pirineus estan ben a prop.
El Dia Mundial de la Neu està promogut per la Federació Internacional d'Esquí (FIS) i es celebra en un total de 46 països en tot el món. Amb un total de 516 activitats, pretén, entre d'altres coses, que nens i famílies gaudeixin de la neu, així com conscienciar sobre la necessitat de protegir i conservar la natura.
Als Pirineus de Catalunya , les següents estacions d'esquí i empreses, ofereixen activitats i descomptes especials amb motiu d'aquesta celebració:

Estació d'esquí Baqueira Beret. Caps de setmana del 12-13 i 19-20: paquet especial d'esquí per tots aquells que mai no han esquiat i la BBB Ski Race Experience o la baixada de torxes per als esquiadors més experts.
Estació d'esquí La Molina. Una esquiada divertida sortejant arbres, bolets i d'altres obstacles. Taller de maquillatge amb descoberta de la zona Fun Park.
Estació d'esquí de Tavascan. Preu especial en la compra del forfet d'esquí alpí, de fons i raquetes; xerrada/taller teòric de seguretat a la neu i passejada popular al mirador del Corbiu.
RocRoi. Del 14 al 20 de gener: preu especial en les excursions amb raquetes de neu.

També us pot interessar