Què fer / Agenda / Música pop, jazz, folk ... / Festival DeCajón!

Festival DeCajón!Música pop, jazz, folk ..., Festivals
04/11/2018 - 30/11/2018

El festival DeCajón! torna un any més a Barcelona, coincidint amb la celebració del 50è aniversari del Festival Internacional de Jazz de Barcelona. És un dels festivals de flamenc més importants de la ciutat i sempre s'ha caracteritzat per tenir una de les millors programacions del panorama musical. Pels seus escenaris han passat noms il·lustres com Diego el Cigala, Los Farruco o Enrique Morente.

Aquesta nova edició presenta un cartell on es barregen les grans estrelles mundials amb els nous talents emergents. Per una banda la veu de José Mercé i el poder de Tomatito formen un duo de luxe a l'espectacular escenari del Palau de la Música Catalana. Pel mateix escenari trobem Diego el Cigala que farà un homenatge a Bebo Valdés. La sala BARTS és l'encarregada de rebre Mayte Martin que presenta el seu projecte més personal on la cantaora fa també de cantautora. El Gran Teatre del Liceu és el fantàstic espai escollit per rebre la guitarra flamenca de Vicente Amigo, un dels mites del flamenc i considerat un dels millors guitarristes del món. Presenta La memoria de los sentidos amb un estil elegant i melòdic amb un retorn a la puresa del flamenc. Tot això sense oblidar-nos del guitarrista que tot cantaor voldria tenir, el magnífic Chicuelo, un maestro d'inici a fi.

Pel que fa a les estrelles emergents el festival presenta José del Tomate a Luz de Gas, que ve acompanyat pel seu pare, Tomatito. Per últim, Kiki Morente, fill del sempre etern Enrique Morente, és l'encarregat de tancar el festival d'aquest any.


4/11: José del Tomate. Luz de Gas. A les 20h.
13/11: Mayte Martín. Barts. A les 20:30h.
14/11: Diego el Cigala. Palau de la Música. A les 21h.
16/11: Tomatito & José Mercé. Palau de la Música Catalana. A les 21:30h.
21/11: Vicente Amigo. Gran Teatre del Liceu. A les 21h.
28/11: Kiki Morente. Luz de Gas. A les 21h.
30/11: Chicuelo. L'Auditori. A les 21h.

També us pot interessar