Què fer / Agenda / Exposicions i activitats / 70 anys del Museu Frederic Marès
  • 'Nu' (Plenitud, Primavera). Foto: Museu Frederic Marès.

70 anys del Museu Frederic Marès Exposicions i activitats, Activitats en família
10/2018 - 11/2019

L'any 2018 és un any especial pel museu donat que fa setanta anys de la seva inauguració i coincideix amb l'aniversari de naixement de Frederic Marès. Amb aquesta celebració es vol donar a conèixer la seva figura i la seva obra.

Hi podrem trobar actualitzacions d'espais, activitats, exposicions, itineraris i molts altres actes que s'allarguen fins el novembre de 2019.

Per una banda ens trobem amb l'exposició Nu (Plenitud, Primavera), una escultura de bronze al Pati del museu, visitable fins el 24 de novembre del 2019 i que fa de preàmbul de la nova presentació museogràfica de l'Estudi-Biblioteca de Frederic Marès (des del 25 de novembre). Des del mateix dia també es pot veure una exposició de fotografies de Frederic Marès i les seves col·leccions. I no només això sinó que també es fa pública part de la seva correspondència, del Fons personal de Frederic Marès.

Un cop endinsats dins l'any 2019 es podrà gaudir de Musicant el Museu Frederic Marès, un cicle de 5 concerts dedicats a la figura de l'escultor i col·leccionista; de la Festa de la Primavera (24 de març); i, per acabar, una jornada sobre la figura de Frederic Marès (novembre 2019).

També us pot interessar