Què fer / Agenda / Esports / 107º Longines FEI Nations Cup™ - CSIO Barcelona

107º Longines FEI Nations Cup™ - CSIO BarcelonaEsports
05/10/2018 - 07/10/2018

Assisteix a la gran final mundial Longines FEI Nations Cup™ que acollirà Barcelona. Un esdeveniment eqüestre de tres jornades amb sis competicions de primer nivell, més de vint nacions representades amb més de dos-cents cavalls. Un espectacle assegurat!

Per sisè any consecutiu, el CSIO Barcelona acollirà la gran final mundial Longines FEI Nations Cup Jumping, la competició hípica més important del calendari internacional i que s'integra dins del programa d'activitats de la Barcelona Equestrian Challenge, un ambiciós projecte que té com a objectiu apropar el món del cavall a la societat en general.

Tres proves seran de caràcter individual, mentre que les tres restants formen part de la Final de la Copa de Nacions. A la Longines FEI Nations Cup™ Jumping Final hi accediran un total de 18 equips procedents de les diferents lligues mundials: 9 d'Europa, 2 de Nord i Centre Amèrica, Sud-amèrica, Orient Mitjà i Àsia i 1 d'Àfrica. La Final constarà de tres proves. Els 8 primers classificats a la competició inicial passaran a la gran final, mentre que els 10 equips restants competiran a la Longines FEI Nations Cup™ Jumping Final - Challenge Cup, prèvia a la Gran Final del dissabte.

El CSIO Barcelona ofereix, a més, diverses i atractives activitats com ara les originals exhibicions hípiques o els tradicionals sopars de gala tot presenciant el divendres la Longines Challenge Cup i el dissabte la Gran Final. Enguany també podràs gaudir del flamant PoloPark, més de 18.000 m2 destinats a l'oci familiar.

També us pot interessar