Què fer / Agenda / Fires / Setmana del Llibre en Català

Setmana del Llibre en CatalàFires
06/09/2019 - 15/09/2019

La Setmana del Llibre en Català és la fira de llibres més important i un dels primers tres esdeveniments culturals que se celebren al nostre país i ja compta amb 37 edicions. L'edició d'aquest any se celebra a l'avinguda de la Catedral, entre el 6 i el 15 de setembre, i s'organitzen més de 250 activitats: rutes, presentacions de llibres, diàlegs amb autors, activitats de divulgació literària, concerts, activitats infantils, etc. Tot gràcies als expositors i entitats col·laboradores.

També hi ha un espai per a les obres traduïdes: el mòdul 17 (Plaça Nova amb carrer del Bisbe), gestionat per la Llibreria Francesa Jaimes, per a la venda i exposició de traduccions d'originals de literatura catalana. Són traduccions a l'anglès, el francès, l'italià i l'alemany, entre d'altres idiomes. També algunes traduccions al castellà, i una secció dedicada a la literatura infantil i juvenil, amb una petita biblioteca amb espectacles, contacontes i tallers.

Per primera vegada s'organitza la Nit de la Setmana (14 de setembre), on s'allarga l'horari fins les dotze de la nit per passejar i gaudir d'una programació especial i per aprofitar per comprar llibres a la fresca.

Podeu consultar el plànol de la Setmana del Llibre en Català aquí.

També us pot interessar