Què fer / Agenda / Exposicions i activitats / Activitats al Pavelló Mies van der Rohe

Activitats al Pavelló Mies van der RoheExposicions i activitats
2019

L'any 1983, l'Ajuntament de Barcelona va crear la Fundació Mies van der Rohe per reconstruir el Pavelló Alemany que Ludwig Mies van der Rohe va dissenyar per a l'Exposició internacional de Barcelona de 1929. D'acord amb les seves finalitats, la Fundació duu a terme diferents activitats com ara premis, congressos, conferències, exposicions, tallers, esdeveniments culturals al Pavelló.

El programa d'activitats inclou, exposicions, videoart, dansa i música contemporànies. Totes les intervencions són específicament creades per al Pavelló, generant noves mirades i potenciant-lo com a espai d'inspiració i experimentació.

383 projectes competeixen en el Premi d'Arquitectura Contemporània de la Unió europea - Premi Mies Van Der Rohe 2019.
El procés culminarà amb l'EU Mies Award Day el 7 de maig al Pavelló Mies van der Rohe de Barcelona amb inauguració de l'exposició, conferències i debats, presentació de la publicació i la celebració de la cerimònia de lliurament.

Jornades de portes obertes 2019. 10 de febrer (Santa Eulàlia), 23 d'abril (Sant Jordi), 19 de maig (Dia Internacional dels Museus), 24 de setembre (La Mercè).

També us pot interessar