Què fer / Agenda / Exposicions i activitats / Activitats al Pavelló Mies van der Rohe

Activitats al Pavelló Mies van der RoheExposicions i activitats
2018

L'any 1983, l'Ajuntament de Barcelona va crear la Fundació Mies van der Rohe per reconstruir el Pavelló Alemany que Ludwig Mies van der Rohe va dissenyar per a l'Exposició internacional de Barcelona de 1929. D'acord amb les seves finalitats, la Fundació duu a terme diferents activitats com ara premis, congressos, conferències, exposicions, tallers, esdeveniments culturals al Pavelló.

El programa d'activitats pel 2018 inclou una col·laboració amb el MACBA, música de les avantguardes amb la Fundación Goethe, videoart vinculat al Loop Festival, dansa i música contemporànies amb estudiants de l'Institut del Teatre i de l'ESMUC o una intervenció de Mileece en el marc del SONAR. Totes les intervencions són específicament creades per al Pavelló, generant noves mirades i potenciant-lo com a espai d'inspiració i experimentació.

Enguany es consolida també el cicle de cinema Pantalla Pavelló i la Setmana d'Arquitectura de Barcelona, en la què el Pavelló serà un dels espais protagonistes però també arribarà a cada districte amb exposicions al carrer sobre el Premi d'Arquitectura Contemporània de la Unió Europea – Premi Mies van der Rohe.


Activitats:

Loop Barcelona: Love the daily work. Del 12 al 18 de novembre i del 23 al 25 de novembre.

També us pot interessar