Què fer / Agenda / Main Events 2018 / The Shopping Night Barcelona

The Shopping Night BarcelonaMain Events 2018, Altres
22/11/2018

La novena edició de The Shopping Night Barcelona torna amb més força que mai la nit del dijous 22 de novembre, coincidint amb l’encesa de llums de Nadal. Enguany l'esdeveniment girarà al voltant de quatre eixos principals: compres, música, gastronomia i cultura.

Amb l'objectiu de recuperar l'esperit festiu per arribar al gran públic, dinamitzar les vendes i convertir l'esdeveniment en el tret de sortida de la campanya de Nadal, les botigues del Passeig de Gràcia i carrers adjacents oferiran un avançament dels descomptes especials del Black Friday, decoraran els seus aparadors i proposaran activitats diverses al seu interior.

La gran novetat d'aquest any serà la música, que envairà el carrer amb set escenaris als encreuaments de Passeig de Gràcia amb Rosselló, Provença, Mallorca, València, Aragó, Consell de Cent, Diputació i Gran Via. Durant el passeig, el públic farà un recorregut cronològic a través de la història de la música, dels anys 20 fins l'actualitat: música de cinema, Cotton Club, the fifties, ritmes llatins, guateque, pop rock i música dance amb actuacions en directe, DJs i un gran mural grafitti. Cada una d'aquestes zones acollirà propostes culturals i d'oci relacionades amb l'època corresponent.

Juntament amb la música, la gastronomia –referent de la cultura de la ciutat–, tindrà un paper destacat. Hotels i restaurants oferiran una ruta de platets inspirats en la millor cuina de Nadal amb preus molt assequibles. Per 7 € (platet acompanyat d'una cervesa Estrella Damm) es podran degustar creacions tradicionals de reconeguts xefs com el caneló de Nandu Jubany (Majestic Hotel & Spa Barcelona), entre d'altres. L'oferta durarà 4 dies i s'allargarà fins al diumenge 25 (obertura especial de Nadal).


22/11: Encesa dels llums de Nadal
23/11: Black Friday

També us pot interessar